Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl féltékeny vagyok?
Van egy lány aki tetszik nekem...azt mondták a többiek, hogy TALÁN én is tetszek neki.
Nem is ez a lényeg, hanem, hogy volt egy farsangi buli a suliban és engem vittek a discoba be a haverok és nem engedtek el. :)
Addig a lány a 2-3 barátnőjével és egy beképzelt b@zival voltak (tényleg nagyképű) aki az osztálytársam. Az a b@zi meg fogdosta a lábát. Nem sok kellett, hogy oda menjek és szét verjem, csak bent volt az osztályfőnök is a terembe. Azt mondta, hogy nem szereti azt a fiút, nem szimpatikus neki, de mégis mért volt vele? Nem is bírok se aludni se másra gondolni. Hétfőn mit csinàljak? Megkérdezem a lányt, hogy mit gondol arról a ....-ról, vagy mit kérdezzek, hogy ne támadjam le?
A csávóval fogok beszélni, hogy vegyen vissza a stílusából, mert magyon nem tetszik. Tudnátok segíteni?
Tudom hogy én is nagyképű vagyok de én nem annyira mint ő.
egyértelműen féltékeny vagy!!:D
először is ne foglalkozz a sráccal pláne ne kezdj el vele erről beszélgetni, mert ami tény az tény...még nem a barátnőd a lány. Ezen kívül a lányt is próbáld meg nem megfojtani már a kapcsolat elején az örökös kérdezősködéssel mert így nem sok jövőtök lesz:/ Am is lehet h csak odament hozzá a srác és a lány meg nem akart bunkó lenni és elküldeni. Annyi oka lehet...ne gondolj egyből a legrosszabbra ;)
egyenlőre túl féltékeny vagy, mivel még nem is jársz azzal a lánnyal. és az ő dolga, hogy mit enged más pasiknak.
És ne kérdezgesd, hogy mit gondol arról a csávoról, hanem inkább hívd el randira, és ha majd jártok és még mindig nem hagyja békén, akkor már nyugodtan letörheted a kezét :D A féltékenység rosz dolog, de ha a pasimhoz egy nő egy ujjal is hozzá érne tuti egy kanál vízbe folytanám meg. :D De azért ha lehet uralkodj magadon, mert mi sokat veszekszünk féltékenység miatt. Ne ess az én hibámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!