Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok?
Szerintem szakíts vele. Ez már durva. Én csak akkor mondom neki, hogy ne írjon xy lánynak, mikor a csaj elég erősen nyomul rá, és nem akarom, hogy adja alá a lovat. S még én tartottam magam féltékenynek...
Love mit takar? Valami társkeresőt?
Véletlenül nem ő az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szerintem szakíts vele, és nem csak azért, mert beszélget más lányokkal, hanem azért mert neked megtiltja.
Egy jól működő szerelemnek kölcsönös bizalmon kéne működjön, és a szerelem nem egy diktatórikus államforma, ahol a férfi diktál.
Szerintem te is kezdjél el beszélgetni mindenféle fiúkkal, és lányokkal, nyugodtan like-ld őket, és ha neki áll feljebb, akkor mond azt neki, hogy elmehet a francba.
...ezek után te megérdemled ezt a srácot.
Neked nem szoktak szólni a fejedben a szirénák, hogy vészriadó, egy bunkó balf.szhoz van szerencséd??
#3 vagyok:
Egy szerelemnek nem birtoklásról kéne szólnia, ahol a fiú birtokolja a lány életét, és beleszól mindenféle kapcsolatába, hanem kölcsönös bizalomról, és megértésről.
Apám is egy ilyen bunkó f a s z volt, azt akarta, hogy anyám csak azzal barátkozzon, akivel ő is barátkozik, és akikkel neki baja van, azokkal anyám se álljon szóba, de anyám úgy leteremtette, hogy azóta is papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!