Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
A barátom más lányokkal beszélget facebookon, love-n, chaten. El is szokta mondani (legalábbis azt mondja). Néha ki szoktam akadni ezeken, hogy miért kell más lányokkal beszélnie... Ő is megtiltotta nekem, hogy fiúkkal nem beszélhetek, a barátnőiemmel nem nagyon találkozhatok, iszonyatosan féltékeny mindenkire, facen be kellett állítanom, hogy kik írhatnak nekem üzit, kik nézhetik meg az adatlapom, és kik jelölhetnek be isminek, meg valakiket törölnöm kellett, hogy ne tudjanak nekem írni (hozzáteszem nem is írtak). Nincs semmi eltitkolni valóm, semmit nem csinálok. És még ő van megsértődve amikor szóvá merem neki tenni, hogy miért jelölget be ennyi lányt (akit nem is ismer...) Nagyon túlreagálom? Igaza van szerintetek?
2013. febr. 19. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíts vele. Ez már durva. Én csak akkor mondom neki, hogy ne írjon xy lánynak, mikor a csaj elég erősen nyomul rá, és nem akarom, hogy adja alá a lovat. S még én tartottam magam féltékenynek...

Love mit takar? Valami társkeresőt?

2013. febr. 19. 20:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen az
2013. febr. 19. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem ő az:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Szerintem szakíts vele, és nem csak azért, mert beszélget más lányokkal, hanem azért mert neked megtiltja.

Egy jól működő szerelemnek kölcsönös bizalmon kéne működjön, és a szerelem nem egy diktatórikus államforma, ahol a férfi diktál.

Szerintem te is kezdjél el beszélgetni mindenféle fiúkkal, és lányokkal, nyugodtan like-ld őket, és ha neki áll feljebb, akkor mond azt neki, hogy elmehet a francba.

2013. febr. 19. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:

...ezek után te megérdemled ezt a srácot.

Neked nem szoktak szólni a fejedben a szirénák, hogy vészriadó, egy bunkó balf.szhoz van szerencséd??

2013. febr. 19. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok:

Egy szerelemnek nem birtoklásról kéne szólnia, ahol a fiú birtokolja a lány életét, és beleszól mindenféle kapcsolatába, hanem kölcsönös bizalomról, és megértésről.

Apám is egy ilyen bunkó f a s z volt, azt akarta, hogy anyám csak azzal barátkozzon, akivel ő is barátkozik, és akikkel neki baja van, azokkal anyám se álljon szóba, de anyám úgy leteremtette, hogy azóta is papucs.

2013. febr. 19. 21:08
 6/6 anti paladin ***** válasza:
Szent szar, uyge tudod hogy a bezártságod ennél csak rosszabb lesz? Nagy bajban lehetnél ha egy férfi eladókkal teli üzletben keresnél valami cuccot...
2013. febr. 20. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!