Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy a párom csaj barátja féltékeny rám?
Nekem nem fura hogy ők jó barátok,hiszek a fiú-lány barátságban,nekem nincs barátnőm,én is nkább a fiúkkal jöttem ki jobban,csak fiú barátaim vannak.
Nem rég költöztem a páromhoz,egy másik városba,mint ahol én eddig laktam,sőt onnan nagyon messze.Bemutatott a csajnak,aki egyből kijelentette,hogy a párom a legjobb barátja. ( a párom egy barátnak tartja,nincs versengés,hogy ki a legjobb )
a csaj előre közölte hogy ő sose jön ki jól a lányokkal,mondtam neki hogy én se,mégis megkedveltük egymást,vagyis én őt, és nagyon úgy tünt hogy ő is engem,sőt ezt mondta is.
A párom is örült, hogy ilyen jól kijövünk,pár napot együtt töltöttünk,mikor feltünt, hogy a csaj akaratlanul is fényezi magát.Mi a barátommal még csak pár hónapja vagyunk együttők már 1 éve jóba vannak,és ezt hangoztatja is.Apró megjegyzések,hogy Ő jobban ismeri a páromat.Nem hiszem hogy direkt bántásból mondta,de azért volt hogy rosszul esett,ezeket nem is mondtam a barátomnak egy darabig, gondoltam nem olyan fontos.De aztán a csaj egyszer benyögte, hogy a párom Neki panaszkodott, hogy én nem vagyok olyan kis konyhatündér mint ő (mármint a csaj) és hogy ezt mennyire bánja.Tudtam hogy ez kamu,hiszen előtte nap is felajánlottam hogy főzök,de mivel a barátom is nagyon szeret főzni,mondta hogy csináljunk ebédet együtt.Meg kicsit önfényezés szaga volt ennek a konyhatündér dumának is.Így rákérdeztem,és kiderült hogy valószínű a csaj félreértett valamit... Jó, ennyiben maradt.Viszont nekem már nincs hangulatom hozzá,jó fej, aranyos, kedves, és segítőkész,de oda oda szúrkál dolgokkal.Meg egyszer hevesen tiltakozott, hogy ő neki nem jön be az én párom...( nem kérdeztem meg,meg semmi,csak úgy benyögte )
aztán a csaj munkanélküli,én meg 1 hónap alatt kaptam melót,és ennek is először még hú de örült, most meg ha megemlítem akkor duzzog,hogy jajj neki persze nincs melója. De most az miért az én hibám?
Egyik nap ráírt a páromra, hogy úgy érzi, nem olyan ez a barátság már mint volt,a barátommal dumáltunk már erről előbb,hogy ők iylen 2 hetente mindig összeültek dumáltak valami kocsmába vagy ilyesmi helyen,mondtam hogy én nem akarom ezt elrontani,ők menjenek csak kettesben,hiszen barátok, és nem akarom hoyg ez változzon attól hogy itt élek.
De a páromnak most ebbe a hónapba semmi ideje nem volt, melózik estig, hazaér, és még itthon is, meg mindenféle dolgokat intézünk (lakcím váltás, ilyesmi )szóval nem volt 1 szabad délutánja se, és ezt le is írta a csajnak, hogy nem miattaM van,hanem sok dolga van, mire a csaj lelépett azzal a hülye szöveggel, hogy álmos, lefekszik aludni.
Szóval érzem én hogy valami baja van velem,de most mit tegyek?Gondoltam hogy ráírok,tisztázni a dolgot,de félek hogy nekem esik, és még rosszabba lettünk,mint ahogy most vagyunk.ha bármi nem tetszik neki, utána azt mondja semmi baja, facebookon meg célozgatós kiírásokat ír ki a barátságról, hogy semmire nem jó stb... holott nem 10 éves, sőt még nálam is idősebb,és én ezt nagyon gyerekesnek tartom.
Egyébként a csajnak is van párja,együtt élnek,és az élettárságnak van egy kisfia,és együtt nevelik. A csaj tényleg a fiának tartja,és úgy látom a párjával is jól megvannak, bár nem tudom...:\ én nem akarok féltékeny lenni rá,hiszen ők barátok, és előttem is barátok voltak, de már komolyan nem tudok mire gondolni.Nem akarok veszekedni, se kellemetlenséget kettejük között. Hogy lehetne ezt a legsimábban elintézni?
Egyszer volt hogy lerobbantunk kocsival, és ők jöttek értünk, tényleg hálásak voltunk,kifizettük a benzint , sőt sokkal többet tankoltunk nekik, és mondtuk hogy jöjjenek át egyik nap vacsizni. Bevásároltunk a vacsira, elég sokat költöttünk,mert ugye a kisfiú se eszik meg akármit,meg csomó gyümölcslevet vettünk neki,mert kitudja mit szeret (mi nem iszunk ilyeneket ) erre mikor délután már elkezdtük a kaját csinálni megkérdeztük hogy akkor pontosan mikor jönnek,a csaj benyögte hogy nem jönnek,mert megbetegedtek mind 3an... nagyon jó volt hogy egy 2 órával vacsi előtt szóltak. másnap meg hívtak hogy ők jönnének,mi meg mondtuk hogy nem érünk rá.(tényleg nem értünk rá)
utána egyszer mondta h menjek át hozzá, én meg mondtam h jöjjön ő,mert van 1-2 dolgom (vasalás,ilyesmi) ő persze nem jön át. akkor miért én rohangáljak? még ha nem is vagyok akkora nagy konyhatündér, és háziasszony, ahogy ő azt magáról elmondta van dolgom itthon rendesen. msot meg meg van jegyezve hogy persze akkor megtaláltuk őket,mikor szükségünk volt rájuk ,mikor lerobbantunk,azóta meg nem is keressük őket.
Ne akarjál mindenképpen megfelelni enne a csajnak. Borzalmas természete van, ismerek hasonlót. Egyre többet és többet enged meg magának. Nárcisztikus személyiségzavara van a leirtak alapján. Lényege, hogy az illető saját személyiségét mások rovására, mindenek fölé helyezve imádja, érdeklődése központi tárgyaként kezeli, továbbá a kielégülésnek olyan egoista és kíméletlen keresését jelenti, amely a dominancia és a kritikátlan igyekezet (ambíció) révén valósul meg. A pszichológiában a nárcisztikus személyiség az, aki nagyon szereti (sajnálja) magát. Kívülről nézve úgy látszik, hogy a nárcisztikus személyiségnek nagy az önbizalma, holott gyakrabban éppen az ellenkezője, az alacsony önértékelés az igaz. A nárcisztikus ember számára az embertársakkal való összehasonlítás során születik meg az én értéke, ezért neki nem elég, ha ő jó, vagy nagyon jó, neki a legjobbnak kell lennie. A nárcisztikus személyből, sok más emberhez hasonlóan, általában hiányzik az empátia képessége. Szemléletmódjukra eredendően a sikerorientáltság jellemző.
Ha igaz ez a megállapitásom, akkor szinte lehetetlen vele jóba lenned úgy igazán, mert az ilyen tipusú ember sajnos képetelen igazán szeretet adni, esetleg csak szinleltet, amivel megtéveszthet, de mindig kiütközik valahol ez a személyiségbeli problémája előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!