Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érez a csaj iránt valamit vagy én vagyok féltékeny?
barátomnak van egy osztálytársa akivel kicsivel több,mint 1 éve nagyon jóban voltak. éjszaka 3-ig beszélgettek msnen hétköznap, engem meg a kedves barátom elzavart aludni,hogy holnap suli. úgy beszélt a csajjal mintha nem lenne párkapcsolata és olyanokat is elmesélt neki ami nem kiteregetnivaló hétköznapi téma, hanem családi dolog.
volt szerencsém beleolvasni a beszélgetésükbe és olvastam arról,hogy a suliban flörtölgetnek meg becézgetik, cukkolják egymást.írta is neki,hogy szép meg ilyenek. na akkor megmondtam a barátomnak,hogy vagy az a csaj vagy én. letörölte mindenhonnan és azt mondta,hogy a suliban is kerülni fogja. egy kis idő múlva lett is a csajnak barátja, tehát meg nyugodott a lelki világom.
de valahogy sosem tudta teljesen kiverni a fejéből. mostanság megint rájött,hogy emlegeti a csajt olyan helyzetekben ahol eszembe sem jutna. ma is dumáltunk erre benyögi,hogy xy-al mi volt, meg most beszélgettünk msnen és megint szóbahozta a csajt,hogy írt neki facebookon és,hogy milyen vicces. minden kommentjét lájkolja(nem tudom ez bír e jelentősséggel,de engem zavar,mert egyébként nem sokat facezik a barátom.)
osztálykiránduláson is átkarolós képeik voltak.
érezhet a csaj iránt valamit?
nem hinném,hogy normális,hogy naponta 10x emlegeti..
Előző!
A kérdező a pasi PÁRJA nem az osztálytársnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!