Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira idegesit az a csaj. Mit tegyek? Féltékeny vagyok.
szerintem verd a fejed a falba
akkor megjön az ihlet
ne verd meg! az csak cigányéknál divat.
Egyszerűen próbálj mindig minél boldogabbnak látszani a pasiddal, és oda se figyelj a csajra. próbáld azt mutatni, hogy te nyerted a versenyt, tiéd a pasi, és ő ez ellen nem tud semmit se tenni. járj méltóságteljesen, mint aki megnyert egy küzdelmet. A másik csaj ettől ki fog akadni, meg vesztesként fogja látni magát. Ez sokkal nagyobbat üt, mintha megvernéd
köszi :))
mondta a pasim h utálja..de még irritál a csaj... :////
Ne foglalkozz a csajjal. Feltehetően azért csinálja, mert látja, hogy téged idegesít. Beszél a pároddal, hogy ne figyeljen ő se rá, mert csak a figyelem miatt csinálja. Ha még ezek után is feltűnősködik és zaklat titeket, akkor menj oda hozzá nyugodtan, és közöld vele, hogy állítsa le magát. Nyugodtan meg is alázhatod, akár több ember előtt is közölheted vele, hogy milyen szánalamasan kétségbeesett a viselkedése, és hogy ahelyett, hogy más pasija után kajtatna, ideje lenne kicsit rendbetennie a haját v vmi, akkor talán a pasik észre is vennék.
Tehát: hagyd figyelmen kívül. Ha nem jön be, akkor alázd meg közönség előtt. Ha ez sem megy, akkor én bizony lekevernék neki egy pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!