Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyáltalán nem féltékeny! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már 2 éve együtt vagyunk,és soha sem láttam rajta azt, hogy féltékeny lenne. Arra vágyom, hogy ha egy fiú bepróbálkozik nálam, akkor ő dühös legyen, és mutassa meg xy-nak hogy én hozzá tartozom. De ő mindig csak röhög minden ilyesmin. Most akkor szeret, vagy nem?2013. febr. 16. 18:08
1/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott ember. Olyan nincs, hogy "egészséges féltékenység"
Láthatóan te keresed a bajt, ne csodálkozz, ha elj9ön egyszer.
2/9 anonim válasza:
Ha féltékeny, az a baj, ha nem féltékeny, az a baj...
3/9 anonim válasza:
Nem féltékeny, mert ilyen típusú ember. Megbízik benned és ennek örülnöd kellene.
4/9 A kérdező kommentje:
Valójában örülök, hogy nem féltékeny. Csak elgondolkodtatott, hogy vajon azért nevet az ilyen dolgokon, mert nem szeret és nem érdekli, ha valaki más megkörnyékez, vagy simán ilyen a habitusa.
2013. febr. 16. 18:16
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de neked elmentek otthonról. Egy férfi soha sincs együtt olyan emberrel, akit nem szeret. Ez csak a nőkre igaz... Az, hogy nem féltékeny rád, azt jelenti, hogy megbízik benned, ennek örülnöd kellene. Miért lenne az jó neked, ha mindenkivel összebalhézna miattad, aki rád néz? Talán azért nevet rajta csak, mert úgy gondolja, hogy úgysincs nálad esélyük, csak neki...
7/9 anonim válasza:
6-os ezt a saját példámból kiindulva megcáfolom. Exem is (pasi) úgy volt velem együtt ÉVEKIG, hogy nem volt belém már kezdetekkor sem szerelmes.
8/9 Ivan Iljics válasza:
Igazából a kedves kérdező nem arra vágyik, hogy a párja féltékeny legyen, hanem hogy dominanciát mutasson. Mutassa meg hogy ő az alfahím.
Egy kicsit nevetséges, ez nem az őskor.
9/9 anonim válasza:
Én sem vagyok féltékeny típus. akit lehet vinni azt vigyék, aki meg maradni akar az úgyis maradni fog. Ezt ő dönti el és nem rajtam múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!