Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon féltékeny és nem mehetek sehova. Mit tegyek?
Érdekes, éppen most néztem meg egy mesterkurzust dr. Csernus Imrétől, ahol pont erről volt szó. (ezt: http://www.youtube.com/watch?v=16BABccnQCI)
Nagyon érdekes dolgokat feszeget, szerintem nézd meg, és ha utána még mindig ötleted sincs, megpróbálok válaszolni.
Három dolgot tehetsz:
- meggyőzöd, hogy engedjen el,
- szót fogadsz neki,
- nem fogadssz szót, és engedély nélkül lépsz le,
Az elsővel gondolom már próbálkoztál, a második nem igazán megoldás neked, a harmadik meg újabb feszültséget szül. A negyedik, hogy elfilózol, boldog vagy-e mellette és hogy ez kell-e neked.
Ki a hóhér ő, hogy megmondja, hogy hova mehetsz..??
Nem az anyukád és nem 13 éves vagy.
Mondd meg neki, h kezdjen valamit a kisebbségi komplexusával.
amúgy rohadt sok ilyet láttam már. 1 eset kivételével minden kapcsolat tönkrement a beteges féltékenység észrevételét követő 6 hónapon belül.
jólvan, hogy szereti az ember a másikat, de ember vagy nem állat, saját akarattal, meg mindennel. arról meg már végképp nem tehetsz, hogy a párod annyira biztos magában, h fél attól, h ha kilépsz az ajtón, elveszít téged.
egyszóval az ajánlatom: helyrerázni, vagy katapultálni a kapcsolatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!