Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy férfinek érzéketlennek lennie?

Figyelt kérdés
Ne mutassuk ki, ha szomorúak vagyunk, ne nyafogjunk, ha fáj valamink, ne tegyük szóvá, ha nem tetszik valami, ne éreztessük, hogy szeretünk, ne legyünk gyengék és még sorolhatnám. Kérdezem én: MIÉRT!? Mire jó az álca?
2013. febr. 23. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

Miután lélekkel (is) rendelkezünk, szerintem nem normális, ha nem használjuk!

2013. febr. 23. 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerinted igen szerintem meg nem.Elég a törődés.De a szerelem nem mindenkinek kell meg ezek.Van aki tudja kezelni az érzelmeit magában.Van akinek ki kell adnia magából.
2013. febr. 23. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Olyan párt kell találni, akinek nem attól lesz egy férfi "férfi", hogy egy érzéketlen bunkó. Mert vannak ilyen hölgyek.

Csak egy megjegyzés: a határozottság nem egyenlő az érzelmek hiányával. Az én meglátásom, hogy az a férfi, aki meri vállalni az érzéseit, és nem pedig olyan, mint egy érzéketlen fadarab.

Hogy miért jó az álca? Mert sajnos az emberek ilyenek. A férfiak érzéketlenek, sokaknál még kifejezetten előny, ha bunkók is (aztán persze majd jönnek panaszkodni, hogy milyen agresszív, érzéketlen bunkó a párjuk, de mit várnak, ha a normálisabbját elutasítják?) a nők szintén felöltik az álcájukat, ki-ki a ribiset, mások a rideg, megközelíthetetlen nőt... ez mind-mind álca. Egy kapcsolatban is inkább taktikáznak, hazudoznak, mint hogy értelmesen, nyíltan beszéljenek.

Persze, vannak, akik tényleg normális partnerre vágynak, aki amolyan lelki társként is tud funkcionálni, de ők vannak kevesebben.

2013. febr. 23. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy kell? Az én párom egy érzelmes, szeretetreméltó ember, aki nem szokott nyafogni, de ha bántja valami, megkérdezem, elmondja és megpróbálunk közösen valamit alkotni az ügy érdekében.

Kedves bableveses illető, bár nem vagyok feminista, de az általad írt hozzászólás már önmagában hímsoviniszta csírákat sejtet. Szerinted a nők alacsonyabb rendűek, másodrangúak, stb. Nem akarom megtudni, milyen veled kapcsolatban élni.

2013. febr. 23. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Mellesleg nekem nem is kellene olyan férfi, aki olyan merev, mintha karót dugtak volna a s*gg*be. Ne legyen nyafogós, de ne nézzen már le, csak mert nő vagyok!

Ha egy normális kapcsolatot szeretne, akkor alap, hogy egyenrangúnak tekint.

2013. febr. 23. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy bizonyos határ, szerintem. Egy dolog kimutatni az érzéseinket és más dolog ezeket a másik nyakába zúdítani.
2013. febr. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!