Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy férfinek érzéketlennek lennie?

Figyelt kérdés
Ne mutassuk ki, ha szomorúak vagyunk, ne nyafogjunk, ha fáj valamink, ne tegyük szóvá, ha nem tetszik valami, ne éreztessük, hogy szeretünk, ne legyünk gyengék és még sorolhatnám. Kérdezem én: MIÉRT!? Mire jó az álca?
2013. febr. 23. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne akarj másoknak megfelelni. :)
2013. febr. 23. 18:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Akar a halál... Pont ezért született a kérdés.
2013. febr. 23. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:

Én nem mutatom ki az érzéseket.Nekem így jó.

Érzelmek nélkül ésszerű döntéseket tudok hozni.

4/16 anonim ***** válasza:
54%
Feministák, lehet élezni a belezőpengéket: Mert a történelem, valamint az során kialakult nemi szerepünk szerint mind a társadalomban mind a természetben nekünk kell megtestesítenünk az erőt, a szellemi fölényt, és a keménységet, amire ugyebár a nők nem képesek. Lássuk be, az őskorban a nők nem tudtak volna vadászni, illetve később például gépek nélkül épületeket felhúzni, vagy napi 18 órát melózni a gyárban, hogy eltartsák a családot.
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
*valamint az evolúció során. Bocsánat, kimaradt ez az egy szó.
2013. febr. 23. 18:08
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell annak lennie, a legtöbbjük nem is az!

Nem tudom, miért általánosítjátok le folyton a dolgokat, én nagyon sok normális férfit ismerek!

31/N

2013. febr. 23. 18:08
 7/16 anonim ***** válasza:
A lányok a határozott férfiakat szeretik. Aki nyafog, hisztizik, szomorkodik, depressziós tüneteket produkál azt lesz@rják. Szóval nem kell színészkedni, de akkor sehova nem jutsz! Az élet egy nagy színház amit jól kell játszanod, minden ember színész!
2013. febr. 23. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Jó annak lenni. Értelem és logika mindenek felett.

De nem muszáj. Van sok ratyi aki sír mindenért.

2013. febr. 23. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
6.Tehát aki "kemény" és nem mutatja ki az érzelmeit.Szinte nem is érez az már nem is normális férfi?
 10/16 A kérdező kommentje:
A határozott ember is megroppan néha. Itt a néhán van a hangsúly, nem erről szólna a kapcsolat.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!