Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attol hogy beszélget más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attol hogy beszélget más fiukkal az egyetemen, az nem jelenti azt hogy megcsal, ugye?

Figyelt kérdés
Én gimnazista vagyok, a barátnőm egyetemista, és van pár csávó aki ugymond "közelebb" áll hozzá az egyetemen, mint a többi fiu.Tehát pl szokott velük beszélgetni, van amikor csoportban gyűlnek össze fiuk-lányok és ugy beszélgetnek, aztán pl most beteg lett a párom és ezektől kérte el az anyagot facebokon. Tudom h ragaszkodik hozzám, de nem mehet ez akapcsolatunk róvására hogy beszél más férfiakkal is? Pl mikor megkérdeztem tőle hogy ha elhívná egy fiu kettesben a mekibe őt, akkor h reagálna, azt mondta visszautasítaná, meg akkor is ha udvarolnának neki. MI a véleményetek lányok?
2013. febr. 22. 13:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó pár hozzászólónak üzenném: minősíthetetlenek a hozzászólásaitok.

Szerelmes vagyok a páromba és a 14. hozzászóló leírta pont amit gondolok és amit érzek.

Elsőéves vagyok, a barátom meg: idén érettségizik.

Bulik? eddig 3ról tudok hogy volt, és egyen voltam (barátom is tudta és akkor még nem voltunk együtt): dugni egyszer sem dugnék senkivel sem buliban, én nem vagyok egy lotyó amihez ti szoktatok hozzá. Utolsó: gondolom ez megy a diszkókban is évek óta. Én spec. nem mentem el senkivel a gólyabálon és a baráti társaságommal voltam akik vigyáztak rám.

Műszaki szakra járok és rengeteg órám és beadandóm van.

2013. febr. 22. 20:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, a nagy különbség a kérdező meg a te pasid közt, hogy a kérdező simán nem normális. Tucatszor tette már fel ugyanezt a kérdést. Volt egy olyan kérdése a múltkor, hogy azon aggodalmaskodott, hogy a barátnője ebédszünetben nem vele volt és volt pofája elrohanni egy másik órára utána. Na ezek után nem igazán lehet már vele mit kezdeni. Úgyhogy mi már egy kicsit más szemszögből látjuk ezt az egészet mint hogy jajj, szegény hát szerelmes...
2013. febr. 22. 20:33
 23/23 A kérdező kommentje:
te utolsó szerencsétlen, ez az én barátnőm aki elötted írt, tán nem tűnt fel? megmutattam neki milyen pofátlan hozzászolások vannak itt és írt ide
2013. febr. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!