Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy csak emiatt beszélget velem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel fb-n elég sokat szoktam beszélgetni (chatelni). Elmondása alapján azért chatel velem, mert szimpatikusak az üzeneteim. Lehetséges, hogy valóban csak ez az oka (illetve az, hogy esetleg unatkozik)? Nem lehet, hogy többről van szó, csak nem meri elmondani? Szerintetek mi állhat a dolog hátterében?2013. jan. 22. 19:27
2/8 anonim válasza:
Nem hinném hogy egy nő unalomból cheteljen egy pasival.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, pocsék gondolatolvasó vagyok.
4/8 anonim válasza:
Nem csak azzal állunk szóba, akikbe szerelmesek vagyunk.
5/8 anonim válasza:
Én spec neten soha nem kerestem a szerelmet, tehát onnan csak barátaim vannak.
6/8 anonim válasza:
A szimpátiának sok féle változata van, de attól függ milyen stílusban ír.
7/8 A kérdező kommentje:
Bennem is ez a két nézőpont áll szemben egymással: csak nem beszélget velem már hónapok! óta csak úgy <--> biztos csak unatkozik, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani a dolognak
2013. jan. 22. 21:44
8/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, hogy a női logika alapján melyik lenne a logikusabb
2013. jan. 22. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!