Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attol hogy beszélget más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attol hogy beszélget más fiukkal az egyetemen, az nem jelenti azt hogy megcsal, ugye?

Figyelt kérdés
Én gimnazista vagyok, a barátnőm egyetemista, és van pár csávó aki ugymond "közelebb" áll hozzá az egyetemen, mint a többi fiu.Tehát pl szokott velük beszélgetni, van amikor csoportban gyűlnek össze fiuk-lányok és ugy beszélgetnek, aztán pl most beteg lett a párom és ezektől kérte el az anyagot facebokon. Tudom h ragaszkodik hozzám, de nem mehet ez akapcsolatunk róvására hogy beszél más férfiakkal is? Pl mikor megkérdeztem tőle hogy ha elhívná egy fiu kettesben a mekibe őt, akkor h reagálna, azt mondta visszautasítaná, meg akkor is ha udvarolnának neki. MI a véleményetek lányok?
2013. febr. 22. 13:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egyetemi polgárként nem értem, mit keres egy gimis kamasz mellett a barátnőd, de ez egyéni szoc probléma. Egyébként én biztos kiakadnék ezen a gyanúsítgatáson. Nem bírom, amikor valaki rám vetíti a csökkent önértékelését.
2013. febr. 22. 13:40
 12/23 anonim ***** válasza:

Egyetértek az egyik előttem szólóval, a bizalom a lényeg. Ha az hiányzik, akkor jobb, ha elfelejted a lányt. Abszurd elvárás, hogy ne beszélgessen vagy szórakozzon mssal, csakis veled.

Egyébként honnan a fenéből tudjuk, hogy megcsal-e?

2013. febr. 22. 13:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csal meg. Én is inkább a csoportomból a fiúkkal egyezek jól. Voltam például barlangászni, terepen is velük, egy sátorban aludtunk. Harmad éves vagyok. Hat éve vagyok a barátommal, de soha nem csaltam meg, meg se fordult a fejemben, hogy kavarjak ezekkel a fiúkkal, pedig jóban vagyunk. Volt még régebb egy haverom, akit szintén csak barátként kezeltem, ő meg kezdett érezni többet is irántam, de én simán elutasitottam, mivelhogy van barátom. Azóta nem is vagyunk jóba. Próbáld lenyugtatni magad. Egyetemi csoportokban ez jellemző, hogy segitenek egymásnak beszerezni az anyagot, együtt mennek könyvtárba, közösen kell házi dolgozatokat készitsenek stb. Ez nem jelenti azt, hogy aggódnód kellene. Ha valami nagyon gyanús neked a barátnőd viselkedésében esetleg, kérdezz rá nyugisan, ne kötekedőn, de minden apróságra ne ugorj, mert ölöd a kapcsolatotokat vele.
2013. febr. 22. 13:45
 14/23 anonim válasza:
23%
én első éves egyetemista vagyok és nekem egy gimis barátom van és nagyon imádom,igaz mostanság sok volt a félreértés de szerelmes vagyok belé, később gyereket és családot akarok tőle,és én is szoktam beszélni más fiukkal az egyetemen de soha soha nem csalnám meg!
2013. febr. 22. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
A véleményem az, hogy nem bírnálak elviselni.
2013. febr. 22. 14:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Én tettem a lebukós megjegyzést. Mit tudom én, hogy megcsal-e, csak praktikus megjegyzésnek szántam (ismét rámutatva a bizalom kérdésére).
2013. febr. 22. 14:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy sikítva-ordítva-hányva menekülnék tőled a barátnőd helyében.
2013. febr. 22. 14:32
 18/23 A kérdező kommentje:
még ezek után is velem van a párom, szerintetek szerelmes belém?
2013. febr. 22. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Hahaha! Csak gratulálni tudok a párválasztásodhoz! Az ilyen korú lányok nemhogy huszon- de harmicéves pasikra vannak ráállva. Te kis taknyosként mégis mit tudnál neki nyújtani? Egy egyetemi buliban többször megdugják mint te egy hónapban!
2013. febr. 22. 19:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szerelmes beléd, csak egy lúzer vagy neki, akivel hétvégente, ha hazamegy az egyetemről, nem unatkozik. De az egyetemen tuti faszizik, ismerkedik ezerrel és jól is teszi. Én se ragadnék le egy gimis tacskó mellett, amikor kinyílik a világ. Másodévesen már Erasmusra is beadhatja (az egy külföldi tanulmányi ösztöndíj, iszonyat nagy bulikkal). Van fogalmad róla, mi megy az egyetemi bulikban? Ha nem tudod, inkább nem is mondom el, mert még féltékenységedben kinyírod a barátnődet. Szánalmas vagy.
2013. febr. 22. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!