Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm? Vagyis miért nem csinálja?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok ő is.

1hónapja járunk. Eddig párszor voltam náluk és hát elkezdünk smárolni stb... és én elkezdem simogatni és a combjára teszem a kezem megfogom a mellét stb... Ő meg kb. meg se érint még a hasamat se vagy a lábamat.

Ez miért vagy, egyszerűen nem értem...?

És nem akarom felhozni nehogy azt gondolja hogy ez ilyen kényszerűség vagy valami olyasmi amit muszály lenne csinálnia.

Valami ötlet?

2013. febr. 21. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalatlan. Félénk. Vezetned kell egy kicsit még az elején ha neked van tapasztalatod. Ha te is szűz vagy, akkor egy kis csevej egy csókszünetben jól jöhet erről.
2013. febr. 21. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Ötezredjére is MUSZÁJ elmondanom.

2. Azért 1 hónap után ne várd el, hogy rád vesse magát. Főleg, ha esetleg amúgy is visszahúzódóbb. Időtök van még, megéri rászánni, hidd el, megjön majd a hajlandósága neki is. Csak figyelj oda, mi az, amiben csak szendeségében nem vesz részt, és mi az ami már sok.

2013. febr. 21. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
1hónapja jártok, örülj ha hozzáérhetsz egyáltalán a melleihez, én még azt sem engedném hogy így fogdosson valaki 1 hónap után. Gondolom nem akar még szexet ezért nem is ad olyan jeleket, nem simogat mert azt hinnéd akkor már tovább is mehetsz.
2013. febr. 22. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!