Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időhiány miatt nincs párkapcsolatom. Miért támad ezért mindenki?
Igen, én voltam az :))
A "rendes családi háttér" nem stimmel egyedül, de a többit köszönöm :) Igazából szeretek hülyéskedni is, de néha elkezdek ilyeneken gondolkodni, így került a kérdésem ki ide is..
Mert hülyék.
Kérdező mintha magamat olvasnám csak én az erősebbbik nemhez tartozom :)
Én se érek rá bájologni komoly kapcsolatot kiépíteni,mert nem fér bele,egyszerűen,vagy hisztizik a csaj,mert mindig valamit csinálok,és nem tudja tolerálni,hogy max heti 1-2-szer érek rá akkor is keveset,ez van.
Én meg pont ilyen nőt keresnék aki szintén céltudatos,edz,és nem para ha alig találkozunk,egy részt kedvem sincsen rá,másrészt meg fontosabb dolgom is van,mert most építem a jövőm.
Én is elmesélem egy napomat mielőtt támadnak.
06:45 körül kelés
06:50 meditáció
07:10 készülődés
07:50 indulás otthonról
08:30 egyetemi szeminárium
10:00 indulás dolgozni
10:35 felveszem a munkát
19 vagy 20-ig munka ezerrel
20:45 angol óra
21:45 megyek le az edzőterembe
23:45 haza
00:00 egy kis olvasás
00:30 alvás
Olykor ha nincs egyetem akkor
08:30-kor meló este 5-6-7-ig attól függ
aztán francia óra,még itthon programozok is kicsit,
aztán ha van aznap akkor angol óra ha nincsen akkor megyek megint edzeni este 23 után érek haza.
Kérdezem én,mikor foglalkozzak a csajjal?
Jah és ha leállna nekem csudázni,hogy így meg úgy gondolhatja,hogy mennyi türelmem lenne hozzá,kb. konvergál a minusz végtelenbe ilyenkor.
Olyan nőt keresek akinek elég ha ritkán foglalkozok vele,és elfogadja a dolgokat,és szeret edzeni.Na aki ilyen az jelentkezzen nálam :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!