Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog, ha csak letusol, de nem furdik kadban?
Figyelt kérdés
Baratommal 1 eve egyutt vagyunk,viszont soha nem lattam furdeni,folyton csak tusol.Azt ugyan minden reggel megteszi,(TEHAT A TISZTASAGAVAL NINCS GOND)de szerintem nem eleg csak tusolni,legalabbis en szemly szerint nem tudnek meglenni eveken at csak tusolassal..
NORMALIS EZ?
2009. szept. 9. 08:23
11/15 anonim válasza:
A zuhanyzás jobban tisztít, felfrissít és takarékosabb is. A kád ezzel szemben ellazít, regenerál és ellustít. Tehát tisztálkodásra a zuhany, relaxálásra a kád való inkább. Mindkettőnek megvan a maga szerepe, helyes alkalmazása. De ha valaki nem szereti a kádat az sokkal kisebb probléma, mintha fordítva lenne. Ettől még mindketten normálisak vagytok, mindkét álláspont érthető. (Bár én személy szerint sajnálom azokat, akiknek csak zuhanyuk van, én imádom a jacuzzit, pezsgőkádat, hidromasszázst. Sajnos elég drága mulatság, de nagyon jó!)
12/15 anonim válasza:
Ez elég értelmetlen kérdés, már bocsi.
13/15 anonim válasza:
Már hogyne lenne normális? kapaszkodj meg, én már több mint egy éve nem vettem kádfürdőt, mert sztem az nem higiénikus, ahogy ázol a koszodban és utálom, ahogy felázik a bőröm, fürdés után meg kiszárad. úgyhogy tusolok én is, és ez így teljesen jó.
14/15 anonim válasza:
Én is mindig zuhanyozok, gyorsabb, meg kellemesebb is.
Viszont van olyan, hogy tényleg hiányzik egy fürdő és nagy ritkán kádba engedek vizet és ázok egy darabig.
15/15 anonim válasza:
Én már legalább tíz éve megelégszem a tusolással:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!