Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog, ha csak letusol, de nem furdik kadban?
Figyelt kérdés
Baratommal 1 eve egyutt vagyunk,viszont soha nem lattam furdeni,folyton csak tusol.Azt ugyan minden reggel megteszi,(TEHAT A TISZTASAGAVAL NINCS GOND)de szerintem nem eleg csak tusolni,legalabbis en szemly szerint nem tudnek meglenni eveken at csak tusolassal..
Teljesen normális. Én is jobban szeretek fürdeni, de van aki zuhanyozni szeret. Különbözőek vagyunk:) Attól ő még ugyanolyan tiszta mint te:)
2009. szept. 9. 08:30
2/15 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a legtöbb panelban nem fér el kád, csak zuhany. Akkor az ott élők nem is tisztálkodnak rendesen?
A nők számára a zuhanyzás sokkal egészségesebb mint az órányi ázás a fürdővízben, tehát voltaképpen amit te csinálsz az sokkal károsabb mint amit ő.
2009. szept. 9. 08:31
3/15 anonim válasza:
Igen normális. Nő létemre jobban szeretek zuhanyozni, mint órákon át a fürdőkádban ásztatni magam. Nem mondom, hogy néha nem esik jól, de akkor sem vagyok oda érte. Igen sokkal jobb a zuhanyzás ilynekor könnyebben lehet haszálni az intim készülékeket és higiénikusabb. Legalábbis számomra.
2009. szept. 9. 08:50
4/15 anonim válasza:
Igen, normális. Én nő vagyok, mégis szívesebben tusolok általában, csak ritkán ülök kádba. Egészségesebb a zuhanyzás, mint a kádban ücsörgés, plusz a férfiak szexuális teljesítőképességének állítólag még árt is a hosszas fürdőzés.
2009. szept. 9. 08:55
5/15 anonim válasza:
én is inkább tusolok, amióta összeszedtem valami gombát, alig tudtuk kikezelni. Nőgyógyász javasolta a zuhanyt. zóta mondjuk nem is tudnék beleülni a kádba.
2009. szept. 9. 09:25
6/15 anonim válasza:
hu te en mar 7edik eve nem furodtem,csak zuhanyzok,alig merem elkepzelni mulyen koszos vagyok :))
eddig meg nem is gondoltam hogy van akarmi kulonbseg a 2 kozott.
(A baratod is ugyanolyan tiszta mint te,es teljesen normalis)
2009. szept. 9. 09:54
7/15 anonim válasza:
nemszeretek kádban fürdeni... lehet h ő sem :)
2009. szept. 9. 10:19
8/15 anonim válasza:
Igen normális,söt amig te a koszos vízbe áztatod magadat ő tökéletesen lemossa magát.
2009. szept. 9. 10:21
9/15 anonim válasza:
hogy lehet egyáltalán ilyet kérdezni?
nálunk van fürdőkád is meg zuhanykabin is, de én már évek óta nem használtam a kádat
2009. szept. 9. 10:41
10/15 anonim válasza:
Kérdezőnek csak halkan súgom meg, hogy fürdés után is le kell zuhanyozni! Mivel leáztatod magadról a dzsuvát a fürdővízbe, aztán ahogy kiszállsz belőle a fele visszatapad rád a vízfelszínről a felületi feszültség miatt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!