Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis dolog, ha csak letusol, de nem furdik kadban?

Figyelt kérdés

Baratommal 1 eve egyutt vagyunk,viszont soha nem lattam furdeni,folyton csak tusol.Azt ugyan minden reggel megteszi,(TEHAT A TISZTASAGAVAL NINCS GOND)de szerintem nem eleg csak tusolni,legalabbis en szemly szerint nem tudnek meglenni eveken at csak tusolassal..

NORMALIS EZ?

2009. szept. 9. 08:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen normális. Én is jobban szeretek fürdeni, de van aki zuhanyozni szeret. Különbözőek vagyunk:) Attól ő még ugyanolyan tiszta mint te:)
2009. szept. 9. 08:30
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

Kezdjük ott hogy a legtöbb panelban nem fér el kád, csak zuhany. Akkor az ott élők nem is tisztálkodnak rendesen?

A nők számára a zuhanyzás sokkal egészségesebb mint az órányi ázás a fürdővízben, tehát voltaképpen amit te csinálsz az sokkal károsabb mint amit ő.

2009. szept. 9. 08:31
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Igen normális. Nő létemre jobban szeretek zuhanyozni, mint órákon át a fürdőkádban ásztatni magam. Nem mondom, hogy néha nem esik jól, de akkor sem vagyok oda érte. Igen sokkal jobb a zuhanyzás ilynekor könnyebben lehet haszálni az intim készülékeket és higiénikusabb. Legalábbis számomra.
2009. szept. 9. 08:50
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Igen, normális. Én nő vagyok, mégis szívesebben tusolok általában, csak ritkán ülök kádba. Egészségesebb a zuhanyzás, mint a kádban ücsörgés, plusz a férfiak szexuális teljesítőképességének állítólag még árt is a hosszas fürdőzés.
2009. szept. 9. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
én is inkább tusolok, amióta összeszedtem valami gombát, alig tudtuk kikezelni. Nőgyógyász javasolta a zuhanyt. zóta mondjuk nem is tudnék beleülni a kádba.
2009. szept. 9. 09:25
 6/15 anonim ***** válasza:
97%

hu te en mar 7edik eve nem furodtem,csak zuhanyzok,alig merem elkepzelni mulyen koszos vagyok :))

eddig meg nem is gondoltam hogy van akarmi kulonbseg a 2 kozott.

(A baratod is ugyanolyan tiszta mint te,es teljesen normalis)

2009. szept. 9. 09:54
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
nemszeretek kádban fürdeni... lehet h ő sem :)
2009. szept. 9. 10:19
 8/15 anonim válasza:
91%
Igen normális,söt amig te a koszos vízbe áztatod magadat ő tökéletesen lemossa magát.
2009. szept. 9. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
97%

hogy lehet egyáltalán ilyet kérdezni?

nálunk van fürdőkád is meg zuhanykabin is, de én már évek óta nem használtam a kádat

2009. szept. 9. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezőnek csak halkan súgom meg, hogy fürdés után is le kell zuhanyozni! Mivel leáztatod magadról a dzsuvát a fürdővízbe, aztán ahogy kiszállsz belőle a fele visszatapad rád a vízfelszínről a felületi feszültség miatt...
2009. szept. 9. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!