Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtattál már az életeden?
Figyelt kérdés
..ha igen miért és mi volt az, milyen hatással lett a későbbi életedre..kort és nemet is2013. febr. 21. 16:26
1/7 anonim válasza:
Még nem, mert az élet nem tette ezt leehtővé, de amúgy akarok változtatni!
2/7 anonim válasza:
Pénz híján nem. Szrból nem lehet várat...
3/7 anonim válasza:
igen, változtattam, amikor egy-egy döntést meghoztam, plusz az élet is produkált változásokat
4/7 aszomszedneni válasza:
leszoktam az ivásról , a cigi és a kávé is folyamatban van , de a reggeli 1 cigi 1 kávé , szerintem még belefér a normálisba (1 doboz cigi, meg 6-7 kávé helyett), aztán elkezdtem sportolni.
26F
5/7 anonim válasza:
Igen változtattam,egy itt megismert srácért,de mivel mókuskerékbe kerûltem,most inkább visszazuhantam,ha lehet mégjobban.....xar a life....néha.:(
6/7 anonim válasza:
Elkezdtem csinálni azt ami mindig is érdekelt, csak a kapcsolat rovására ment :/
7/7 anonim válasza:
Igen. Régebben nagyon zárkózott voltam és az önbizalmam kb. 0 volt, igazi barátaim nem nagyon voltak :D Lassan két éve annak, hogy elkezdtem változtatni. Mindez egy szakítás után következett be...három hónapig szenvedtem aztán elhatároztam, hogy nem jó ez így, változtatnom kell az életemen, vagyis inkább magamon. Az eredménye az lett, hogy sokkal barátságosabb, nyitottabb, segítőkészebb lettem. Na meg persze most már könnyen kommunikálok másokkal, az önbizalmam is megfelelő nagyjából :D Ja, és sokkal határozottabb is lettem, pozitívan gondolkozom, meg most már nem csak várom a sült galambot, hanem teszek is a dolgokért, kezdeményezek is akár, és sok barátom van. :) Azt hiszem nagyjából elértem azt, amit szerettem volna, és most már van új kapcsolatom is, ami teljesen más mint az eddigiek :) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!