Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzi úgy a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi úgy a feleségem, hogy jogot formálhat minden pénzügy feletti rendelkezésre?

Figyelt kérdés

A feleségem fő problémája az én szenvedélyem, a motorozás és az, hogy mennyit költök rá. Van 16 motorom (ha a két veterán roncsot is beleszámítjuk 18, ja meg van egy a nappaliban is akkor 19). Imádok motorozni meg imádom a motorokat. Más bélyegeket gyűjt, én meg motorokat. Ez van:)

Mindig azon megy a hisztéria, hogy ez mennyibe kerül meg minek erre ennyit költeni. Azt mondja adjam el őket. Meg csak pénzkidobás az egész.

Miért fáj ez neki? Megvan mindene, nem szenved semmiben sem hiányt. Akkor meg? Ha ezeknek a motoroknak az értéke bankszámlán lenne az mivel lenne jobb? Lehetne nézegetni a számla egyenleget és maszturbálni rá? Hát engem ez nem elégit ki!

Ráadásul az egészre én kerestem meg a pénzt. Ő még egy lyukas garast nem hozott a házasságba, csak vitt.

Van neki egy ilyen gyógynövény meg bio boltja. Csak megjegyzem ami nem lenne ha én nem lennék. Ebből a boltból sok pénzt még nem láttunk. Az már kiemelkedőnek számít, hogyha 30 ezer nettó marad belőle hó végén. Szóval kb. csak azért van, hogy ne unatkozzon. Persze én ezt sose hánytorgattam fel neki, hogy én megmondtam, hogy egy 5 ezer fős községbe nem pont ilyet kellene nyitni mert a kutyának nem fognak kelleni azok a vackok amiket árul.

Meg volt volt a kert végében egy rész amire én már évek óta terveztem, hogy építek majd egy szép nagy garázst meg műhelyt a motoroknak.

Erre ő arra a részre csinált egy "gyógynövény kertet". Anélkül, hogy megbeszélte volna velem. Pedig tudta, hogy mik a terveim azzal a résszel. Egyszer mikor hazamentem már csak ültette oda a parékat. Na nem baj. Eljött az ideje az új "ólnak" aztán én meg neki mentem fűkaszával a gazosnak. Amúgy is utáltam mert nem úgy nézett ki mint egy kert hanem mint a falu szélen a gazos. Na szóval kipusztítottam aztán elkezdtünk ott apámmal meg a barátaimmal építkezni. Egy hétig hozzám se szólt:)

Összefoglalva:)

Azt érzem, hogy a feleségem önző. Azt hiszi neki minden jár nekem pedig nem. Holott az egészre én kerestem meg a pénzt. Én sose számoltatom el, hogy mire költ, ő viszont elakar számoltatni az általam megkeresett pénzel. Ahhoz képest, hogy ő még pénzt nem hozott a házhoz mégis nagyobb befolyást érezz a pénzügyekbe mint én aki mindenre előteremtette az anyagiakat.

Hát normális ez?

Más feleségek is ilyenek?

2013. febr. 21. 09:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

"Mégis válsz kérdező?"

Te miről makogsz?:))

2013. márc. 6. 07:44
 32/51 anonim ***** válasza:

Arra gondolt, hogy az általa belinkelt kérdésben, egy nőt semmizett ki a férje, aki szintén külföldi off-shore cégeken keresztül birtokolta minden vagyonukat. Szinte pontosan ugyanazt mondta el mint te kérdező, csak a másik szemszögből. Ezért volt a kérdés, hogy tényleg válsz-e.

A kérdéshez hozzászólva, szerintem nektek kellene egy gyerek (vagy kettő), és baromi sok problémátok megoldódna, mert szerintem nagyon anyagiasak vagytok.

2013. márc. 6. 09:04
 33/51 A kérdező kommentje:

"Arra gondolt, hogy az általa belinkelt kérdésben, egy nőt semmizett ki a férje, aki szintén külföldi off-shore cégeken keresztül birtokolta minden vagyonukat."

Persze értem én, hogy mire gondol.

De azt hiszitek, hogy ez a külföldi off-shore cégezés olyan ritkaság számba megy? Ahol van egy kis lecsó ott szinte mindenhol így megy.

2013. márc. 7. 08:38
 34/51 anonim ***** válasza:
44%

K*rva kiváncsi (és irigy :)) vagyok rá hogy honnan keresed (lopod?) össze ezt a pénzt a hobbidra, mert sok ember (köztük én is) több szakmával és tapasztalattal a háta mögött sem talál normális állás, és máról holnapra kénytelen élni.

Na mindegy. A kérdésedre válaszul gondolkodj el azon hogy a párod téged szeret e vagy a jólétet amit biztositasz neki, szerintem utobbi. Ismerem az ilyen fjta nőket, nem tul értelmes d annál büszkébb és számitó fajta...

2013. márc. 13. 08:12
 35/51 fospuska ***** válasza:
első körben kérdezd meg,mire is kellene az a pénz,ami a motorok eladásából befolyik. ha hülyeséget mond (esélyes), akkor tedd egy időre külön kasszára. a költségek közösek,ami marad,azzal mindenki azt csinál,amit akar. aztán majd meglátja,mire elég az,amit ő megkeres,mint vállalkozó. ha ettől nem tér észhez és még mindig az a véleménye,hogy neked kötelességed a hülyeségeit finanszírozni,állj a sarkadra.talán lesz annyi szerencséd,hogy távozik,de az nem lesz olcsó...
2013. márc. 13. 08:22
 36/51 anonim ***** válasza:
45%

Amíg valaki keveset keres addig kommunista marad, ha többet mint az átlag, akkor meg kapitalista lesz. :) Szerintem nálatok is ez a helyzet állhat fennt, ezért kellene hogy mindketten egyenlő arányban részesüljetek a jóból. Legalábbis ha a feleséged tisztességesen dologozik - még ha keveset is keres - akkor ennek így kellene működnie.

Amúgy meg az én szememben nem adót optimalizálsz, hanem egy adócsaló kis pötsch vagy. Én legalábbis nem hiszem hogy ilyet csinálnék akkor se ha jól menne nekem. Akinek sok jutott az mindig többet és többet akar sajnos.

És megismétlem, legalább vállaljatok gyereket, akkor majd te se fogsz ráérni annyira hogy a motorjaidba öld az összes idődet, és a feleséged is elfoglalja mjad magát.

2013. márc. 13. 08:26
 37/51 A kérdező kommentje:

"K*rva kiváncsi (és irigy :)) vagyok rá hogy honnan keresed (lopod?) össze ezt a pénzt a hobbidra, mert sok ember (köztük én is) több szakmával és tapasztalattal a háta mögött sem talál normális állás, és máról holnapra kénytelen élni."

Én nem állást keresek hanem üzleti és vállalkozási lehetőségeket!

Ha mindig csak másnak dolgozik az ember akkor nem fog soha igazán sok pénzt keresni (egy-két kivételtől eltekintve).

Saját lábra kell állni keresni a lehetőségeket és dolgozni!

Én is csináltam már az ég világon mindent. Nagyon régen volt egy hotdog-os kocsim azzal jártam a piacokat meg vásárokat. Többet kerestem vele mint egy több diplomás mérnök. Pedig sok ész, meg sok pénz sem kellet hozzá, csak csinálni kellet! Aztán egyik lehetőség adja a másikat.

Az alkalmazotti közegben lehet várni a csodát, csak nem nagyon fog jönni.

"Amúgy meg az én szememben nem adót optimalizálsz, hanem egy adócsaló kis pötsch vagy. Én legalábbis nem hiszem hogy ilyet csinálnék akkor se ha jól menne nekem."

Semmit nem értesz az egészhez:)))

Soha nem is fog jól menni neked! Úgyhogy kár ilyeneken gondolkodnod!

2013. márc. 13. 08:29
 38/51 anonim ***** válasza:
64%

Az off-shore egyértelműen az adócsalás egyik formája, ezen kár is vitatkozni.

Ellenben egymást b@szogatni is teljesen értelmetlen, ugyanis a kérdezőnek igaza van abban, hogy NEM ILLEGÁLIS, amit csinál, tehát nincs miért b@szogatni, míg a vádlók közül mindenki tudja, hogy ugan nem illegális, mégis adócsalás, kár pörögni rajta.

2013. márc. 13. 08:44
 39/51 fospuska ***** válasza:
sokan megragadták itt a feltett kérdés lényegét...
2013. márc. 13. 09:01
 40/51 anonim ***** válasza:
38%
Világért se offolnám a témát, de azért elszomorító, hogy például egy többdiplomás orvos, vagy tanár kevesebbet keres, mint egy ilyen...
2013. márc. 13. 09:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!