Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzi úgy a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi úgy a feleségem, hogy jogot formálhat minden pénzügy feletti rendelkezésre?

Figyelt kérdés

A feleségem fő problémája az én szenvedélyem, a motorozás és az, hogy mennyit költök rá. Van 16 motorom (ha a két veterán roncsot is beleszámítjuk 18, ja meg van egy a nappaliban is akkor 19). Imádok motorozni meg imádom a motorokat. Más bélyegeket gyűjt, én meg motorokat. Ez van:)

Mindig azon megy a hisztéria, hogy ez mennyibe kerül meg minek erre ennyit költeni. Azt mondja adjam el őket. Meg csak pénzkidobás az egész.

Miért fáj ez neki? Megvan mindene, nem szenved semmiben sem hiányt. Akkor meg? Ha ezeknek a motoroknak az értéke bankszámlán lenne az mivel lenne jobb? Lehetne nézegetni a számla egyenleget és maszturbálni rá? Hát engem ez nem elégit ki!

Ráadásul az egészre én kerestem meg a pénzt. Ő még egy lyukas garast nem hozott a házasságba, csak vitt.

Van neki egy ilyen gyógynövény meg bio boltja. Csak megjegyzem ami nem lenne ha én nem lennék. Ebből a boltból sok pénzt még nem láttunk. Az már kiemelkedőnek számít, hogyha 30 ezer nettó marad belőle hó végén. Szóval kb. csak azért van, hogy ne unatkozzon. Persze én ezt sose hánytorgattam fel neki, hogy én megmondtam, hogy egy 5 ezer fős községbe nem pont ilyet kellene nyitni mert a kutyának nem fognak kelleni azok a vackok amiket árul.

Meg volt volt a kert végében egy rész amire én már évek óta terveztem, hogy építek majd egy szép nagy garázst meg műhelyt a motoroknak.

Erre ő arra a részre csinált egy "gyógynövény kertet". Anélkül, hogy megbeszélte volna velem. Pedig tudta, hogy mik a terveim azzal a résszel. Egyszer mikor hazamentem már csak ültette oda a parékat. Na nem baj. Eljött az ideje az új "ólnak" aztán én meg neki mentem fűkaszával a gazosnak. Amúgy is utáltam mert nem úgy nézett ki mint egy kert hanem mint a falu szélen a gazos. Na szóval kipusztítottam aztán elkezdtünk ott apámmal meg a barátaimmal építkezni. Egy hétig hozzám se szólt:)

Összefoglalva:)

Azt érzem, hogy a feleségem önző. Azt hiszi neki minden jár nekem pedig nem. Holott az egészre én kerestem meg a pénzt. Én sose számoltatom el, hogy mire költ, ő viszont elakar számoltatni az általam megkeresett pénzel. Ahhoz képest, hogy ő még pénzt nem hozott a házhoz mégis nagyobb befolyást érezz a pénzügyekbe mint én aki mindenre előteremtette az anyagiakat.

Hát normális ez?

Más feleségek is ilyenek?

2013. febr. 21. 09:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
22%

A szomorú igazság az, hogy azzal, hogy feleségül vettél egy ilyen nőt elfogadtad, hogy innentől kezdve törvényileg nincs olyan, hogy "te keresed" meg "ő kereste". Az utolsó kanyi fillér is, amit megkeresel közös. És ha kivágod az asszonyt el fogja vinni a motorjaid felét.

Úgyhogy szerintem próbáld megnevelni amíg nem késő...

2013. febr. 21. 11:15
 12/51 anonim ***** válasza:

"Az egész ott romlott el hogy volt "annyi eszed" hogy elvetted.."

+1!!!

Miért érzi úgy? Azért, mert te hagytad, hogy úgy érezze...:D Azt persze megértem, hogy ezt a halmozzuk a motorokat hülyeséget nem díjazza. Nekem férfiként is unszimpi, kicsit beteges dolog, hogy a nappaliban is motor van... De hogyha ő nem keres semmit, te tartod ki őt, sokat költ magára/hobbira/hobbiboltra, akkor azért nincs joga megszabni semmit, legyen kuss a neve. Ha dolgozni nem akar, akkor ne várjon el túl sok mindent se. Édesanyám sem dolgozott mióta megszülettünk(22év),de önmagára egy fillért sem költ, így amikor apám beállít több 100 ezres kütyükkel, akkor joggal van kiakadva.

Amúgy jó nagy butaság volt tőled, hogy pénzt adtál egy ilyen bioboltos szarba. Vigyázz,nehogy úgy járj, hogy azt gondolod, hogy minden mindegy,mert úgyis van pénz és akkor elvered a vagyont. Nem kívánom neked ezt!!!!

2013. febr. 21. 11:17
 13/51 A kérdező kommentje:

"Ha 19 helyett lenne csak 1-2 motorod, amiket viszont kb. 10 eddigi motorod árából újítasz fel, akkor sokkal több örömöd lelnéd az egészben, és nem csak sz-art halmoznád."

Nem akarom, hogy 1-2 motorom legyen! Azt akarom, hogy sok legyen!

Eddig sem a sz.rt halmoztam. Legalábbis én ezeket az újan vásárolt motorokat nem nevezném annak:)

Kawasaki ZZR1400

Kawasaki Z800 (2 hetes új szerzemény:))

Kawasaki Ninja ZX-10R

Kawasaki KX450F

Honda CBR1000RR Fireblade

Yamaha YZF-R1

Suzuki GSX1300R Hayabusa (Powered by turbo:))

Suzuki GSX-R1000

Ducati Monster 1100EVO

Ducati Diavel Carbon

MV Agusta Brutale 1090RR

Buell 1125CR

BMW GS1200 Adventure

Triumph Thunderbird Storm

Triumph Rocket III Roadster

Victory Hammer 8-Ball

Van egy régi roncs Ural-om. Ezt majd felújítom. Meg van egy Royal Enfield-em, ezt meg már elkezdtem helyrepofozni.

Meg a nappaliban van egy Simson Star. Azon tanultam meg motorozni. Az egy emlék, nekem nagyon fontos.

Az első válaszoló: "Lehet, hogy a nappaliban lévő motor már nálam is kivágná a biztosítékot, ő mégis eltűri."

Mert nekem azt kötelességem eltűrni, hogy olyan dísztárgyak legyenek a házban amit én csak ótvar giccsnek tartok? Van egy pár ilyen és én mégsem hajigálom ki őket az ablakon. Ízlések és pofonok. Neki azok a vackok tetszenek nekem meg a Simson.

"Csak mondd el, hogy valahol azért lelkesedsz érte és örülsz, hogy vállalkozik, és te tudod, hogy hogy lehetne ezzel több pénzt keresni, de nem akarsz beleszólni abba, amit csinál."

Az a baj, hogy ez ellentmondás. Én örülnék neki, hogyha vállalkozna, hogyha lenne belőle pénz. Ha pedig azt akarom, hogy pénz legyen belőle bele kell szólni mert ő nagyon nem üzleti fejjel gondolkozik.

Felmerült bennem, hogy kellene egy fatelep nyitni. Mondtam neki, hogy legyen ő ott a főnök és intézze a dolgokat amibe kell meg segítek. Nekem egyedül még egy arra is nincs időm, viszont tudom, hogy itt jó pénz lenne benne. Erre azt mondja, hogy őt az nem érdekli meg nem is nőnek való. Hát Istenem! Én se mindig olyan dolgokkal foglalkoztam ami férfinek való. Régebben jött egy jó lehetőség, hogy tudtam jó áron női fehérneműket behozni az országba. Láttam benne pénzt és belementem. Évekig bugyiztam, pedig nem éppen férfias, de pénzt kerestem vele. Ő nem így gondolkozik.

"Az utolsó kanyi fillér is, amit megkeresel közös."

Annyi eszem azért volt, hogy megoldottam, hogyha egyszer válunk ő a egy vas nélkül távozzon:)

Meg ez az egész motor téma. Nekem ez a hobbim és kész. Nekem szükségem van ezekre, hogy boldog legyek. Lehet egyesek szerint beteges meg fura dolog, de én szerintem meg mások hobbijai a betegesek meg furák. Én pl a horgász buzériát sem értem. Mi a jó abban, hogyha akár napokig egy helyen ülnek aztán nézik a semmit? Mégse szolok bele. Nekik az tetszik csinálják. Nekem meg ez és kész. Megtehetem, hogy ezt a hobbit csináljam akkor miért ne? Nem azért dolgozok, hogy aztán ne élvezzem ki az eredményét. Engem nem érdekel a pénz, én nem a bankban akarom azt nézegetni. Ha most valaki azt mondaná, hogy ad 1 milliárd forintot de cserébe elveszik az összes motoromat meg soha többet nem is motorozhatnék egy percig sem gondolkoznék, nem kellene az egy milliárd. Az nem tenne boldoggá ezek viszont igen.

2013. febr. 21. 11:38
 14/51 anonim ***** válasza:

"Az utolsó kanyi fillér is, amit megkeresel közös."

Annyi eszem azért volt, hogy megoldottam, hogyha egyszer válunk ő a egy vas nélkül távozzon:)

Ezt azért nehezen hiszem. Semmi sincs a neveden? Se vállalkozás, se tulajdon?

Mert ez máshogy nem működne...

2013. febr. 21. 11:53
 15/51 anonim ***** válasza:
17%

Gondolom volt szerződés.

jogos, sok a pénzéhes, lusta nő..

2013. febr. 21. 11:55
 16/51 A kérdező kommentje:

Semmi nincs a nevemen:)

Minden külföldi offshore cégek nevén van. Amiknek persze én vagyok a tulajdonosa, de ezeknek a tulajdonosi szerkezete a hatóságok számára rejtett. Illetve van olyan ami magyar cég nevén van (pl ház), de az a magyar cég viszont már egy külföldi offshore cég tulajdona. Még az utolsó kis csavarhúzót is ezeknek a cégeknek a számlájára vettem.

Magyarországon hivatalosan én nincstelen vagyok:) Nincs minek elvinni a felét:)

2013. febr. 21. 12:01
 17/51 anonim ***** válasza:
64%

Az más.

Remélem azért adót fizetsz itthon, ha már ilyen jól megy a szekér.

2013. febr. 21. 12:04
 18/51 anonim ***** válasza:
te haver, neked tulajdonképpen miért kell feleség? :)
2013. febr. 21. 12:07
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! :)

Eleve a házasságotok rossz,és itt jönnek elő a problémák.

Ha nem változtattok,nem ültök le megbeszélni a dolgokat,nem sikerül kompromisszumot kötni,ennek válás lesz a vége.Az már csak rajtatok múlik hogy mit csináltok.

Próbálj meg a dolgok mögé látni.Minden embernek van egy vagy több hobbija.És addig mondható "egészségesnek" ez a hobby űzés,amíg nem megy ez a kapcsolat rovására.Ti mindketten elkövettétek azt a hibát,h. a tárgyi dolgot magát a Hobbyt helyeztétek előtérbe a személyes kapcsolatok helyett.Vagyis fontosabb lett számotokra a saját Hobbytok mint a másik személy jelentősége.

Vagy is mit jelent ez?

Ez azt jelenti h. Te a motorozásba és a feleséged a Növények világába menekül,amiatt mert nem kapjátok meg egymástól a megfelelő törődést.

A feleséged jól tudta h. te oda arra a részre mit tervezel,és nem véletlenül ültette oda a növényeit.

Gondolj bele,lett volna lehetősége bárhová máshová rakni a növényeit,de nem ő oda rakta ahova te tervezted a dolgokat.

Na és miért tette ezt?Azért,mert azt szerette volna h. ráfigyelj,mert úgy érzi,h.a motorok fontosabbak számodra mint Ő maga.Így a felbosszantásoddal akarta kiprovokálni h. ráfigyelj.

Ha megakarjátok menteni ezt a házasságot,akkor tényleg párterapeutához fordultok.

Sok sikert. :)

2013. febr. 21. 12:20
 20/51 anonim ***** válasza:

Ha a házassági szerződésre gondolsz, az a házasságba vitt ingóságok és ingatlanok tulajdonát védi a feleknek. A házasság után szerzett vagyont már nem védi. Szóval nem tudom hogy oldottad meg, ezt a semmit se kap dolgot, de érdekelne!

28F

2013. febr. 21. 12:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!