Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátnőm terhes lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm terhes lett és nem mondja el a szüleinek, mert félti a barátját. Mit tudnék tenni hogy elmondja, mert ez hülyeség amit csinál?

Figyelt kérdés
14 éves, de még 13 volt amikor teherbe esett, azt mondta hogyha betölti a 14-et akkor elmondja a szüleinek, de pont 1 hónapja töltötte és azóta sem mondta el. Most olyan 4 hónapos lehet. Azóta is rendszeresen szexelnek védekezés nélkül, az nem okozhat gondot? Az a baj hogy most már észre lehet venni rajta, és mások is észre fogják venni hogy oda lett a lapos hasa. Hogyan tudnék rá hatni hogy minél hamarabb mondja el, ameddig lehet valamit tenni? Szereti a barátját és félti hogy gond lesz belőle.
2013. febr. 20. 17:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Egyik nap olvastam hogy mexikoban nemreg szult egy 9 eves lany, szoval en mar meg sem lepodok! Ha nem kamu a kerdes akkor mindenkepp szolj a szuleinek, vagy legalabb az osztalyfonokenek 4 szemkozt, o majd tudja mit kell csinalni es a baratsag is megmarad. Amugy 4 honaposan mar nem nagyon tudjak elvetetni, max valamilyen muteti uton esetleg.
2013. febr. 20. 17:23
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem minősül nemi erőszaknak, ha a lány is akarta...
2013. febr. 20. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szólni kell a szülőknek!

Egyébként nem biztos,hogy ez a legnagyobb tragédia. A gyerek felnő,bár attól függ milyen anyagi körülmények között élnek. Az anyja segít felnevelni,ha már így lett. Nyugtasd meg,és mondd el neki,hogy most az a fontos,hogy mindenki egészséges legyen !Ezért kell ,hogy segítsenek a szülők, nőgyógyász stb. Már nem egyedül van !Ne csak magára gondoljon.

2013. febr. 20. 17:26
 14/27 anonim ***** válasza:
12! 14 éven aluli kiskorúnál mindenképpen nemi erőszaknak számít, ha egy fiatal vagy feknőttkorúval csinálja.
2013. febr. 20. 17:37
 15/27 anonim ***** válasza:
Az azért érdekelne, hogy a srác hány éves.. Szólj a szülőknek
2013. febr. 20. 17:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd nem hajlandó, akkor te szólj AZONNAL a szüleinek! Ha megharagszik rád, akkor is muszáj. Majd ha benő a feje lágya, meg fogja neked köszönni, hidd el.
2013. febr. 20. 17:52
 17/27 A kérdező kommentje:
16 éves a barátja. Szerintem azt fogom csinálni hogy megkérem a barátomat hogy hívja fel az anyukáját (az ő hangját nem ismeri) és mondja el neki hogy mi a helyzet, de úgy csinálja mintha magától jött volna rá, nem pedig más mondta el neki, mert csak én tudom a dolgot.
2013. febr. 20. 18:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Figyelj... Én megértem, hogy a Te korodban most úgy érzed, hogy a barátság a legfontosabb, meg csak rád ne haragudjon meg. De ebből egészségügyi problémája lehet! Gyerekek, ez nem játék, ez nem kislányok közti "legjobb barinőzésről" szól. Ne légy te is olyan hülye, mint a kedves barátnőd.

És ha neki valami baja lesz? Vagy annak a védtelen gyereknek? Te jóóóóóó ég...

2013. febr. 20. 18:10
 19/27 A kérdező kommentje:
Meg fogják tudni a szülei, csak nem szeretném hogy az lenne hogy én mondtam el.
2013. febr. 20. 18:15
 20/27 anonim válasza:
Kiskorúnál a 18. hétig végeznek abortuszt , SZÜLŐI BELEEGYEZÉSSEL. Minél előbb szólni kellene a lány szüleinek... a fiút viszont lehet lecsukják liliomtiprásért...
2013. febr. 20. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!