Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó neki, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó neki, hogy már százszor elmondta, hogy én leszek a negyedik lány, akit bemutat a szüleinek?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesít fel ezzel. Már mondtam neki, hogy álljon le,de csak mondogatja...
2013. febr. 7. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Felvág hogy neki már mennyi nője volt (nem olyan sok).
2013. febr. 7. 14:58
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem lehet felvágás, mert tisztában van vele, hogy itt meg 6 pasi járt rajta kívül. Meg nem vagyunk kisgyerekek, hogy ilyennel vágjon fel.
2013. febr. 7. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért nem őt kérdezed?
2013. febr. 7. 15:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem. Annyi volt a válasz, hogy "ja csak mondom". De mikor már megkértem, hogy ne mondja és még mindig ezt hajtogatja, az kezd irritálni.
2013. febr. 7. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:

előre figyelmeztetni akar, hogy ha a szüleit különösebben nem fogod izgatni akkor azt annak tudd be, hogy már rutinjuk van ebben :)

vagy a 4 között volt a kedvencük, tehát te semmi jót ne várj a találkozástól

2013. febr. 7. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy neked sem ez az első ilyen látogatásod.
2013. febr. 7. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha az én csajom lennél,akkor a 2. lennél(23 vagyok).

Eddig csak 1 csajt hoztam haza,(több barátnőm is volt de azok nem érték el a szintet,)azzal később össze is költöztem,igaz már nincs meg...

A fiúd gondolom nyomatékosítani akarja,hogy menyire kevés.

2013. febr. 7. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Fel akar vágni neked a kis csíra. Menőnek akar előtted tűnni, milyen "sok" barátnője volt már. Mivel még gyerekes és éretlen, nem is sejti, hogy ellentétes hatást vált ki. Egyébként én 27 éves vagyok, nő, kismillió ilyen-olyan pasim volt, mégis 2 volt csak eddig, akit be is mutattam otthon, bejáratos volt hozzánk. Az ember jó esetben megválogatja, kiket visz haza.
2013. febr. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!