Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam a párom, mit tegyek?
Kissé szétcsúszott az életem, vagyis hát nem is kissé. Arra jutottam, hogy felmondok a munkahelyemen és hazautazom a szüleimhez. Ennek két fő oka van: egyrészt az elmúlt hónapokban eléggé eltávolodtunk egymástól, és talán ha együtt töltünk egy kis időt, az segít, másrészt anyagilag is szükségem van a segítségükre.
Amikor a páromnak elmondtam a tervem, úgy fogalmaztam, hogy úgy érzem, nincs egyetlen biztos pont sem az életemben. Ezen borzasztóan megbántódott.
Én nem akartam megbántani, de tény, hogy még csak fél éve vagyunk együtt, igaz összeköltöztünk, viszont amikor összejöttünk, azt beszéltük, hogy egy év múlva leülünk és meglátjuk, hova jutott a kapcsolatunk és annak függvényében döntünk: ha érdemesnek tartjuk a folytatásra, akkor rástartolunk a házasságra, ha viszont nem, akkor ennyi. Én már rég nem is gondoltam erre, imádom őt, ő a tökéletes férfi számomra, viszont pont a hétvégén hozta szóba ezt a témát, hogy akkor majd nyáron megbeszéljük, mi van. Innentől pedig nem, nem tudom azt érezni, hogy ő egy biztos pont az életemben. Ő viszont ezek szerint ennek ellenére úgy gondolja, hogy az.
Tény, hogy sok mindent megtesz értem, ma hajnalban pl. bevitt vérvételre és három órát ott ült velem, közben nagyon jól elbeszélgettünk, de aztán amikor hazahozott, és adtam neki egy csókot, elhúzta a fejét, mondván ő még mindig meg van bántva.
Mit tegyek, hogy jobban érezze magát? Bocsánatot kérni nem fogok, mert nem tettem semmi rosszat, egyszerűen úgy érzek, ahogy érzek. De nagyon szeretném, ha ő jobban érezné magát, pláne hogy holnap elutazom, talán nem is rövid időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!