Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első csók mindig gáz?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem volt az? Mindkettőnknek 1.volt.
2013. febr. 20. 16:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nekem nagyon jó volt, egy házibuliba voltam már kissé alkohol hatása alatt és kimentem ragyujtani a lánnyal utána beszélgettünk egymás szemébe néztünk és lekaptam elég sokaig smároltunk :) nem igazán lehet elrontani: )
2013. márc. 3. 14:22
 12/18 anonim válasza:
annyi baj legyen:D a többi már nem lesz az:)
2013. márc. 4. 20:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha undorodsz a nyáltól akkor biztos az lesz.
2013. márc. 5. 23:07
 14/18 anonim ***** válasza:

én tudom, hogy mit hogyan kell csinálni, ezért egyáltalán nem volt gáz

a leges legelső sem, és a későbbi elsők sem

2013. márc. 5. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem a lány nem tudta hogy az az első csókom, de nem is derült ki utána se. Ezt tényleg nem lehet elrontani
2013. márc. 5. 23:30
 16/18 anonim válasza:

Nem, egyáltalán nem gáz !

Nekem az első csók olyan volt, mint amit a kislányok megálmodnak a hercegről a mesében :) Én ekkor 14 voltam.

Sulibálban történt meg, egy fiú felkért táncolni, táncoltunk, beszélgettünk, kedves volt :)

Aztán a bálterem közepén megcsókolt! Igaz, hogy utána nem igazán lett belőle normális kapcsolat, de nekem akkor is nagyon szép ez az élmény.

Bár akkor még nem tudtam mi az a csókolózás, az igazi csókot olyan 16 évesen éltem át :)

2013. márc. 6. 00:22
 17/18 anonim válasza:
az első csókot érdemes egy kis alcohollal vegyíteni, mert ugy sokkal élvezetesebb lesz, és később is arra fogsz visszaemlékezni, és akkor már könnyebben fog menni...:D
2013. márc. 9. 23:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem gáz volt, mert nem tudtam mit kell csinálni és nagyon bepánikoltam :D

Fúúú visszagondolva...jajjj :D

2013. ápr. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!