Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók. Mit tegyek?
Szeretném a barátnőm megcsókolni, de mind a kettőnek az első. Én szeretném megcsókolni, de nagyon félek tőle.. :/
Szerintetek h kell kinézni az első csóknak. pl. olyanokra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyi időig, nyelves vagy sem, stb. (kort és nemet is kérnék)
16/F /normális válaszokat várnák/
Nyisd ki a szád és tátogj mint egy hal .
Tuti siker.
köszönöm az eddig válaszokat, de a 4-ik kivételével nem volt vmi hasznos a számomra :/
ahogy kivettem akkor csak szájra puszi??
mi az hogy nem hasznos? azt próbáltam elmagyarázni, hogy erre nincs szabály
majd gyakoroltok aztán belejössz, mit stresszelsz ezen? felesleges
itt előttem írták, hogy az első mindenkinek béna.. nem tudom, én személy szerint nem nagyon hiszek benne. nekem mint jó emlék marad meg. akkor amikor megtörtént mindkettőnknek az első volt. ami magát a csókot illeti az adja magát.. mi anno volt, hogy hosszú percekig smároltunk. az, hogy nyelvvel vagy sem, az már tényleg csak apróság..
egyébként 15/f voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!