Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók mindig gáz?
Miért lenne gáz?
Nekem nagyon jó volt!
mindkét félnek az első az nem a legjobb párosítás
nekem nem volt gáz az első de a partnerem már sokadszorra csinálta
nekem is gáááz volt :D mindkettőnknek az első volt. eléggé gagyi. később egy év után belejöttünk xD XD
akkor én 17 voltam (lány), ő 16.
nekem tegnap volt az első,azt tudni kell h a srác alacsonyabb nálam, szóval állunk az utcán és mondja nekem hogy adni akar egy csókot,közeledett ok össze ért a szánk és annyira paráztam hogy egy gyors szájra puszival,el sétáltunk a közeli vasút állomásra beültünk a váróba beszélgettünk és beszélgettünk és egyszercsak belenézett mélyen a szemembe és közeledett és megcsókolt :$
annyira hihetetlenül boldog voltam :$
ezután még nagyon sokszor csókolóztunk aztán átnéztem hozzá,így lett meg az első nyelves :$
utána elkisértem a buszmegállóig ott is 2-3 x csókolóztunk és jött egy busz azt hittük az övé,és adtam neki egy búcsú csókot,odament a buszhoz én pár méterrel arébb és még odaszaladtam hozzá és kértem egy búcsú utáni csókot....megkérdezte hogy az a busz megy-e feléjük,hát nem :D
lejött a buszról a busz elment,aztán megcsókolt és ebből lett a 2.nyelves :D :$
aztán bekanyarodott a busza a megállóba és felszált...
kb. ennyi az első randi , 1.csókom története... :D
és amúgy énis azt hittem kell hozzá leírás de tényleg magától jön és hogy szeressétek egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!