Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hajlamosak a másikat hibáztatni azok, akik félrelépnek vagy lelépnek?
az exem folyamatosan zsarolt, hogy legyek barna, ne hordjak magassarkút, ne sminkeljek, stb, szóval mindig is más nőt akart belőlem csinálni, amiért mindig is úgy éreztem, hogy neki nem én kellek valójában, hanem valami visszafogottabb csaj. szóval soha nem értettem minek van velem.
aztán lelépett.
és a mai napig engem von felelősségre, hogy miattam van vége, meg én ilyen meg olyan sz*r vagyok.
miközben én egy életen át mellette lettem volna szerelemben, hűségben.
miért nem vállalja fel saját magát, hogy neki kell más nő, nem én és ezért lelép.
és pont. a mai napig ezen vitázunk, hogy mert én. azt akarja, hogy nekem legyen bűntudatom miatta, hogy ő elhagyott.
még most is mondtam neki, hogy a mai nappal is, hogy nem vagy velem, nem akarsz kibékülni, csak saját magad bizonyítod, hogy Te magad akarod, hogy vége legyen, te hagysz el, te lépsz le, neked kell más. és nem én hagytalak el, nem én lépek le, ne terheld rám a felelősséget.
jelenleg fel tudnék robbanni. mert csak fújja a magáét.
kap az ilyen pofont majd az élettől?
Dehogynem! A te hibád is de neki is ugyanannyi a hibája!
Neked kellett túl ragaszkodó voltálsz inkább kapzsi egy kapcsolatot tekintve, neki meg kellett valaki de nem volt jobb..amíg nincs ló jó a szamár is tudod.
Próbálta a szamarat megváltoztatni amilyenre neki szüksége lett volna de nem sikerült.
(most ezt a szamár dolgod ne szépségre/csúnyaságra értsd)
Szóval kettőn állt vásár!
de értem.
ő megtanulta hogy nem kellene másokat megváltoztatni.
jó neki.
én meg szívem adtam az egész kapcsolatba, azt hittem ő a nagy ő, most meg
kezdem azt hinni, kár megállni egy pasinál. jobb ha van biztosíték mindig.
Óóóóó igen most jön az hogy minden pasi egyforma meg minden nő...ne kezd te is! :)
1. fejezd végre már be ezt a beszélgetősdit az exeddel, és szűntess meg vele minden kapcsolatot, sz@rd le
2. miután az 1-es megvolt keress elfoglaltságot, van sport úszás bicikli alapnak, jön a jó idő menj hóvirágot szedni, menj vásárolj valamit, nézelőd menj emberek közé
3. légy óvatosabb körültekintőbb, húzd el az ismerkedés részét a kapcsolatnak de azért ne vidd túlzásba és ne akar másoknak megfelelni, és ha kitartó vagy akkor találhatsz mást.
De nem tuti h az első pasi ilyen lesz akit megismersz...lehet h 20 randin túlleszel majd mire megtalálod őt...
köszi, próbálok nem foglalkozni vele.
elvégre az sem segítene nekem semmin, ha azt mondaná, hogy "én vagyok olyan aljas, hogy elhagylak, csak úgy, mert nem szeretlek, szia"
szóval vaktában kergetőzök itt a gondolataimmal
szóval nincs más választásom, ennek vége van, tovább kell lépni. sajnálom nagyon, hogy egyáltalán elkezdődött. semmit nem tanultam belőle, semmire nem volt jó. kidobott évek az egész.
De legalább tapasztalatot szereztél.
De így ha őszinte vagy magadhoz akkor rájössz te h mi volt a gond.
Szóval, kezdj el újra élni, és ne beszélj vele többet akármit is ír, és nem akarom meglátni h kiteszel 1 olyan kérdést mint sok sok kis butuska h akkor minden pasi sz@rházi? :)
dehogy voltak "kidobott evek"
es ha meg mindig mondja, hogy a Te hibad, Te meg mar nem veszed Magadra, akkor azt is el tudod mondani, hogy "lezartad". De az meg ido...
Addig is megprbalhatnad ezt a 2 mondatot begyakorolni:
"
Aha! Az en hibam. (Csak igy unottan.)
Tudok meg valamiben segiteni?
"
ezeket a mondatokat már sokszor ellőttük mindketten, már nem hatnak semmit, mert nem változtatnak álláspontokat így folytatódik minden.
legutoljára egy hosszú litániája után, amiben lassan már azt ecsetelte, hogy miért nem kellett volna megszületnem sem, azt lőttem el, hogy: leszel szíves a te döntéseidért nem rám terhelni a felelősséget, megköszönöm.
azóta csend van. még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!