Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy férfiak is, nők is boldogan élnek, van párjuk, akit szeretnek és mégis félrelépnek?
Ha minden rendben van velük (nem veszekednek, nincs gond az ágyban, stb.), akkor miért keresnek mégis kalandokat?
Nem személyes dolog, csak ez érdekelne, mert több ismerősöm is mondta már, hogy ilyen meg olyan jó a párjukkal, imádják egymást, de néha mégis félrenézegetnek... Akkor miért?
Általában a férfiak azok akik ezt teszik... de valami mégsem működhet jól egy kapcsolatban, ha félrelép az egyik fél..
Például én 1 éve vagyok együtt a barátommal, de tudom h nem csalna meg, és én sem őt soha!! mert szeretjük egymást nagyon és ha minden jó ( jól elvagyunk, imádunk együtt lenni, hülyülünk, jó a szex) akkor mért keresnénk másnál a boldogságot??? hidd el aki másnál keresi annak a párja valamilyen szempontból nem elég... vagyis nem is szereti őt, mert akit szeret az ember azt nem tudja megcsalni( persze vannak kivételek, amikor az ember nem gondolja át h mit is tesz)
17/L
Másodiknak:
Nem kell feltétlenül hiányoznia vminek a kapcsolatból hogy az egyik fél megcsalja a másikat.
Randiztam egy sráccal, első randi volt, és beszélgettünk erről-arról. Jó fej volt meg minden, de feljött a téma a szexről. És ő mondta hogy ő szereti élvezni az életet, szeret csajozni és hogy ez neki kell. pedig 28 éves. Mondta hogy néha-néha meg szokta csalni a barátnőit, de mindig elmondta utána. Szerintem nagyon fair volt tőle hogy ezt így az elején elmondta. Mondtam hogy nálam ez így nem működik, nem is lett belőle semmi komoly. De jóban vagyunk, szoktunk néha talizni. Mindkettőnknek van már más. Szal vannak ilyen pasik/csajok akiknek nem elég egy, kell a változatosság, még akkor is ha az illető párja mindent megad neki szex téren.
Van ilyen. Senki nem kerülheti el, hogy a madár elszálljon a feje felett, de azt megakadályozhatja, hogy fészket rakjon rajta.
Nem hittem volna, hogy nekem valaki is kívánatos lesz valaha a páromon kívül, nagy szerelem volt a miénk, csodálatos a 14 éves házasságunk is. Fél éve nagyon megtetszett egy férfi, nem győztem leállítani a fantáziámat, tudom, hogy kapható lenne rá, de soha nem csalom meg a férjem.
Szerintem az illető erkölcsi tartásától függ, mit tesz, ha beköszönt a kísértés. Normális házasságban kalandot csinálni szerintem nagyon tisztességtelen. Ilyen fájdalmat nem okozhat valaki a párjának. Hazudni meg megint nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!