Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy férfiak is, nők is boldogan élnek, van párjuk, akit szeretnek és mégis félrelépnek?

Figyelt kérdés

Ha minden rendben van velük (nem veszekednek, nincs gond az ágyban, stb.), akkor miért keresnek mégis kalandokat?

Nem személyes dolog, csak ez érdekelne, mert több ismerősöm is mondta már, hogy ilyen meg olyan jó a párjukkal, imádják egymást, de néha mégis félrenézegetnek... Akkor miért?

2009. máj. 17. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem csak férfiak csinálják. én pl nő vagyok és mégis megtettem, pedig csodálatos a kapcsolatom, imádom a párom, ő az életem. nem igaz, hogy valaminek rossznak kell lennie. nem a szex miatt tettem, hanem mert szenvedély volt, ennyi. nem szerelem, de valami oltári nagy érzés. megtettem, elmúlt. de ha nem teszem meg, még most is kínozna. a párom is így látja. számunkra a szex nem önmagában egy különleges dolog, hanem attól lesz, az kivel és mennyi érezelemmel csinálja az ember. jöhetnek a kövek, de mi boldogok vagyunk és maximálisan biztosnak érezzük a kapcsolatunkat.
2009. máj. 18. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!