Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék társra, ha aszexuális vagyok?
Teljesen félreértetted :D
Abban a kérdésben a kérdező aszexuális vagy csökkent libidójú társat akart magának, de mindenki csak szexszel együtt tud elképzelni egy párkapcsolatot, amit a kérdező furcsállt.
Nyilvánvaló, hogy a kérdező én vagyok.
bocsánat.
24 vagyok egyébként.
tudom, hogy a legtöbb ember nem tud elképzelni kapcsolatot szex nélkül, itt már mindenkinek dugni kell orrba szájba.néha felidegesít ez, mert úgy néznek rám, mintha valami fertőző beteg lennék.
ma 11:24
És pontosan milyen "tünetei" vannak annak, hogy aszexuális vagy?
Egyszerüen nem kivánod a szexet és kész? Vagy valami belsö késztetés?
Túl zaklatott vagy, lehet ettől is, hogy aszexuálisnak tartod magad, de ne parázz! Ez elmúlhat idővel, ha sikerül egy olyan környezetbe kerülnöd, ahol mondjuk egy barátságos, helyes, neked tetsző fiúval találkozol. Nem sok ilyen van, de azért van. Az aszexuális cucc pedig úgy illan el, mint a tova tűnő ifjúság. (Remélem értékeled az ironikus látásmódom) A lényeg, nem kell kapkodni, a nyugi a tuti mindig. Én is hasonló cipőben járok egyébként, de én nem értem minek kell társ, ha nem szexhez (valószínű ez csak az én gyengeségem), de pl nekem nem kell barátnő, mert ha van barátnő akkor van:
- műbalhé
- szülei (általában) :)
- közös programok melyek közben nyugodtan tökön szúrhatom magam
- baj
- szabadidő elfelejtés
- haverokat is lécci
- kb. jelenléti ív, hol vagy? miért? meddig?
- némi szex megalkuvások árán, vagy max. békítő szex
szóval hááát... :)
na pont ez a baj!
nem értjük egymást, kár volt ezt kiírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!