Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és még nem volt komoly kapcsolatom, pedig annyira szeretnék már egy barátot magam mellé Hogy találhatnék már egy barátot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 23:35
2/21 anonim válasza:
Mi lenne, ha mesélnél magadról valamit? :)
4/21 anonim válasza:
Sajnos rossz hírem van, sehogy. Mert ha eddig nem jött az jelzi, hogy valamely téren defektes vagy, és szerencsére ezt eddig mindenki kiszúrta. Reméljük ezek után is. De fel a fejjel, ha ribancosan öltözködsz pár cumi összejöhet a disco wc-ben.
5/21 A kérdező kommentje:
csak priviben beszélek magamról :)
2013. jan. 17. 23:38
6/21 anonim válasza:
Írj, megbeszélhetjük. :-) De tényleg, tudok segíteni, elég sok embert ismerek...
7/21 anonim válasza:
Ott is beszélhetsz, ha gondolod :)
8/21 A kérdező kommentje:
UTOLSÓNAK ÜZENEM, HOGY MEHETSZ A PICSÁBA... Ugyanis én teljesen normális lány vagyok, nem járok buliba, nem baszok fűvel-fával, nem drogozok ...stb...
2013. jan. 17. 23:39
9/21 A kérdező kommentje:
írjatok akkor :)
2013. jan. 17. 23:40
10/21 anonim válasza:
na, kijön a valódi természeted pár perc alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!