Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget szeretnék tőletek kérni, vagy inkább tanácsot! Ti mit csinálnátok a helyemben? (lent olvasd)
Oh my fucking God!!!
Na ezért utálom én ezt a facebookcentrikus világot,megöli a személyes kapcsolatokat..
Ja és tanács: nem nagyon van,mert nem tudsz semmit csinálni,csak várod hogy keressen,de nem fog valószínűleg
Már nem tudsz mit csinálni, eltűnt és kész , gondol amit gondol rólad , ennyi !
Nézd a jó oldalát, örülj, hogy nem ismered oly szinten, hogy nem kürtöli szét az iskoládban, környezetedben mit tettél, így nem mutogat rád senki. Jó lecke volt, tanulj belőle, hogy inkább őszinteséggel veszíts el valakit, mint hazugsággal fogj és tarts meg!
A másik, nem találkoztatok még, nem biztos, hogy élőben ugyanolyan ember ő, mint akit megszerettél, én már jártam így, hogy annyira jó volt vele beszélgetni, amiket és ahogy leírta egy vagány belevaló srácot ismertem meg benne, akit mindig is kerestem. Aztán találkoztunk, együtt töltöttünk 3 napot és már az első nap nem tetszett a tutyimutyisága, a magabiztosság hiánya stb. SZóval merőben más valakit kaptam ! Nekem ez elég volt ahhoz, hogy én soha többet nem ismerkedek kapcsolat szempontjából neten. Néha itt rám szoktak írni és beszélgetek sok emberrel később fészen, de ennyi.
persze nem mondom, van akinek bejött már a netes ismerkedés, de én a face to face híve vagyok, amikor a gesztusa, a pillantása, a megjelenése fog meg valakiben:)
Én azt mondom felejtsd el ezt a srácot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!