Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítséget szeretnék tőletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget szeretnék tőletek kérni, vagy inkább tanácsot! Ti mit csinálnátok a helyemben? (lent olvasd)

Figyelt kérdés
Szóval..Csináltam egy kamufacet,és elkezdtem hülyíteni egy fiút. Az elején tényleg hülyeségnek indult de aztán igaz érzések lettek mindkét félről..Nagyon szerettem/szeretem ezt a fiút de ennek ellenére sokat hazudtam neki..Egy éjszaka rájöttem hogy ez az egész felesleges,és minél tovább húzom ezt az egészet annál rosszabb lesz..Elmondtam neki hogy mi a helyzet...Azt hiszem most már nagyon utál mert átvertem..De közben azt is érzem hogy szeret..Már nagyon megbántam ezt az egészet teljes szívemből sajnálom az egészet..:( Tudom hogy későn jöttem rá mivel másfél évig húztam ezt..De nagyon szerettem nem akartam elveszíteni,tudtam hogy ez lesz ha kiderül..Szeretnék kérni tőletek tanácsot,hogy ti mit csinálnátok a helyemben.Hiába nem találkoztunk meg semmi,de másfél éven keresztül MINDENNAP beszéltünk,és az életemnél is jobban szeretem! Mindeneste sírok, nem látok a könnytől..:'( Segítsetek kérlek!
2013. febr. 20. 01:39
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ki zaklatja? Ne idegesíts kérlek nem azért jöttem fel erre az oldalra hogy ezt hallgassam, segítségért jöttem..-.- Nem írok neki több mint egy hete,azt mondta majd megkeres..hát én várok..nem zaklatom ez messze van attól...
2013. febr. 20. 02:06
 12/34 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés...miért vártál másfél évig???

Én is voltam hasonló szituban (kamuprofilon ismerkedtem meg egy fiúval....de egy hónapig sem húztam a dolgot)

2013. febr. 20. 02:06
 13/34 A kérdező kommentje:
Mert mindennél jobban szerettem és szeretem is!!!! Nem akartam elveszíteni,minden annyira jónak tűnt hiába tudtam hogy még találkozni sem tudunk így..de csak jöttek jöttek a dolgok az élet más részeiről is és nemtudtam kihez fordulni csak hozzá..
2013. febr. 20. 02:10
 14/34 anonim ***** válasza:
 15/34 Pretty Ballerina ***** válasza:
Akkor talán olvass vissza.
 16/34 A kérdező kommentje:
Mert mindennél jobban szerettem és szeretem is!!!! Nem akartam elveszíteni,minden annyira jónak tűnt hiába tudtam hogy még találkozni sem tudunk így..de csak jöttek jöttek a dolgok az élet más részeiről is és nemtudtam kihez fordulni csak hozzá..
 17/34 Pretty Ballerina ***** válasza:
De ha egyszer mocsárra építetted a kis házadat, nem szilárd talajra, akkor mégis... őszintén, mit vártál, mi fog történni?
2013. febr. 20. 02:12
 18/34 A kérdező kommentje:
ha az "úgysem hagyom békén"-re gondolsz,az nem azt jelenti hogy zaklatom..két külön fogalom..(az én nyelvemen) az előbb írtam hogy nemírtam vele egy hete,vagyis egy hete írtunk utoljára és a végén nem írt vissza..azóta nem beszélünk..nemtudom ez mióta zaklatás de mindegy..:)
2013. febr. 20. 02:13
 19/34 A kérdező kommentje:
ezt még én sem tudom keresem rá a választ..a kérdés egyszerű de nem megy a válasz..:S
2013. febr. 20. 02:14
 20/34 Pretty Ballerina ***** válasza:
Egyetértek. TÉNYLEG két külön nyelvet beszélünk.
2013. febr. 20. 02:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!