Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget szeretnék tőletek kérni, vagy inkább tanácsot! Ti mit csinálnátok a helyemben? (lent olvasd)
Figyelt kérdés
Szóval..Csináltam egy kamufacet,és elkezdtem hülyíteni egy fiút. Az elején tényleg hülyeségnek indult de aztán igaz érzések lettek mindkét félről..Nagyon szerettem/szeretem ezt a fiút de ennek ellenére sokat hazudtam neki..Egy éjszaka rájöttem hogy ez az egész felesleges,és minél tovább húzom ezt az egészet annál rosszabb lesz..Elmondtam neki hogy mi a helyzet...Azt hiszem most már nagyon utál mert átvertem..De közben azt is érzem hogy szeret..Már nagyon megbántam ezt az egészet teljes szívemből sajnálom az egészet..:( Tudom hogy későn jöttem rá mivel másfél évig húztam ezt..De nagyon szerettem nem akartam elveszíteni,tudtam hogy ez lesz ha kiderül..Szeretnék kérni tőletek tanácsot,hogy ti mit csinálnátok a helyemben.Hiába nem találkoztunk meg semmi,de másfél éven keresztül MINDENNAP beszéltünk,és az életemnél is jobban szeretem! Mindeneste sírok, nem látok a könnytől..:'( Segítsetek kérlek!2013. febr. 20. 01:39
21/34 anonim válasza:
"Mert mindennél jobban szerettem és szeretem is"
Pont ezért kellett volna elmondani minnél hamarabb és akkor nem akadt volna ki ennyire.
22/34 anonim válasza:
Egyre találóbbnak érzem a kettes számú kommentem...
23/34 A kérdező kommentje:
Sajnálom, az én qrva anyámat..:S Szeretnélek megkérni hogy ne kötekedj nincs most hozzá kedvem..ahogy már említettem nem ezért jöttem ide..
2013. febr. 20. 02:17
24/34 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy hibáztam nemis tagadom. De emberi dolog hibázni..Mindenki hibázik és tanul belőle..ez az élet..Ne mondjátok hogy ti még sosem hibáztatok..Tudom hogy most elítéltek és megis értem..De valamilyen szinten ti is megérthetnétek..:S
2013. febr. 20. 02:20
25/34 anonim válasza:
Most gondolj bele, hogy nem téged szeret, hanem a hazug éned.... Nem fog keresni, gondold magad az ő helyébe!!!! Kiadod magad másnak 1,5 éven keresztül és a másik fél nem is , mint valójában.... Számomra ez olyan illúzióromboló vagy nem tudom...... Mintha egy gyilkos meg akarna ölni, de a végén belém szeret....
Én már nem azt látnám benned, akit megszerettem!
26/34 anonim válasza:
Kérdezhetek valamit?
Miért gondolod,hogy ezek után megérdemelnéd,hogy összejöhess vele?
27/34 A kérdező kommentje:
Belegondoltam már hogy mivan ha velem történik ilyen..és én is ezt tenném valószínű..azért is hagyom,és várom hogy ő írjon mert aztmondta mindenképp megkeres..nekem már ez is főnyereménynek számít..és nemérdemlem meg hogy újra összejöjjek vele,de nemis ezt akarom..csak annyit hogy valaha ebben az életben bocsásson meg..
2013. febr. 20. 02:25
28/34 A kérdező kommentje:
Higgyétek el hogy teljes szívemből megbántam már! Tanácsokat szeretnék kérni tőletek,nem ezt..Visszaforgatni nemtudom az időt..Hibáztam ez van..Ilyen hibűt soha többé nem követek el! ..
2013. febr. 20. 02:28
29/34 anonim válasza:
Beszélj meg vele egy személyes találkozót,vagy skypeon beszélj vele,hogy láthassa,,hogy most nem kamuzol.
És amit a 27-es végén írtál azt neki is mondd el.
30/34 A kérdező kommentje:
Ha most írnék neki,nemhiszem hogy vissza írna..megakarom várni hogy ő írjon,mert akkor tudom hogy nem veszekedés lenne a vége a beszélgetésnek mint eddig volt..az nem hiányzik..:/
2013. febr. 20. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!