Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy változtassak a koncepción?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy változtassak a koncepción?

Figyelt kérdés
Olyan lányt szeretnék találni, aki ki van békülve a nyugisabb élettel, tekintve h én is ezt folytatom. De ha elmegyek szórakozni ritkán, akkor ott ugye ilyeneket nem találok... a net meg egy nagy lutri. Ötlet?

2013. febr. 20. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Én is ezen agyalok.
2013. febr. 20. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, azzal nem veszítesz sokat, ha neten kötetlenül ismerkedsz. Én is ilyen lányt keresnék, de szerintem nincs egy külön gyűjtőhelyük nekik. Próbálkozz nyugisabb helyeken, pl. park, könyvtár, kiállítás, suli, uszoda stb.
2013. febr. 20. 00:58
 3/5 Pretty Ballerina ***** válasza:
Én se tudom. De jó lenne találni egyet.
2013. febr. 20. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azok otthon vannak. Viszont nem egy körben és egy felé éltek szerintem. N
2013. febr. 20. 01:02
 5/5 A kérdező kommentje:
hát ennyi
2013. febr. 20. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!