Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak, hogyan élje túl a barátságunk?
Figyelt kérdés
Lány vagyok...és szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe...el is mondtam neki...elfogadott. Pontosabban próbál úgy tenni mintha semi nem történt volna..azt beszéli be magának, hogy csak szeretethiányos vagyok és csak önsajnálat amit teszek...de én is és a másik legjobb barátnőm is tudja hogy nem...egyre kevesebbet beszélünk....még talán suliban igen...végül is csak a padtársam és elvileg az lb-m....de akárhányszor(havonta egyszer) feljön fészre csak összeveszünk az érzéseim miatt...tényleg egyre kevesebbet beszélünk, de én még mindig érzek iránta valamit...job napjaimon próbálok úgy viselkedni mint aki nem szerelmes, nincsenek gondjai, de ez ritkán megy....rettegek hogy átmegy a barátságunk:S HOgy úgy kell leélnem még éveket, hogy mellette vagyok, de lassan már csak szimpla osztálytársak vagyunk...sosem volt még ilyen jó barátnőm...nekem kell változnom tudom...de hogy, ha szeretem és mikor kicsit is rám figyel..kicsit is...ha csak megfogja a kezem úgy érzem küzdeni akarok érte...szeretni akarom....ugyanakkor tudom hogy el kell engednem az érzést....hogyan változzak? HOgyan tartsam meg a barátságunk?2013. jan. 20. 22:52
1/4 The Other válasza:
Mindjárt felbukkant L. Lilla, aki a csaj-csaj kapcsolatok szakértője, addig várj türelmesen...
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:) várok!:)
2013. jan. 21. 14:24
3/4 anonim válasza:
Hiába nem igaz, mondd meg neki, hogy valóban nem vagy szerelmes belé, és hülyeség volt ilyet mondani, aztán nézz valaki más iránt! Én is furcsán néznék a barátnőmre, ha ilyesmit mondana.
4/4 A kérdező kommentje:
Ekkorát sosem tudnék a szemébe hazudni...nem tudok hazudni:S
2013. jan. 21. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!