Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas (tényleg magas) lányok elzárkóznak a tőlük alacsonyabb fiúk közeledésétől?

Figyelt kérdés

A lényeg: hogy személy szerint bennem mindig komoly érdeklődést keltettek a magas lányok. Nem az alkalmi kapcsolatok híve vagyok, inkább a komolyabbra hajtok, azonban magas lányhoz még nem volt szerencsém kapcsolat, inkább csak barátság ügyén.

Én 178 vagyok, és hiába, beteg vagy nem, a magasabb nők jobban érdekelnek. :) -> 180 v 180+... :)

A kérdés, hogy az ebbe a kategóriába tartozó leányzók, miért nem nyitottak az ilyen 'szokatlan' pár; 'szokatlan' párkapcsolat iránt?

Vagy csak nem volt még szerencsém?

2013. febr. 19. 02:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mert egyedül kell felülnie az óriás kerékre :)

Amúgy ezt sosem értettem.Tőlem lehet egy lány 160,vagy 210 is,egyik sem zavar.

2013. febr. 19. 02:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Zavarni egyik sem zavar engem sem, csak az egyik számomra vonzóbb...
2013. febr. 19. 02:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem is rád értettem,hanem a lányokra akik elküldenek téged.
2013. febr. 19. 02:50
 14/23 A kérdező kommentje:
Akkor most már értelmezési nehézségekkel is küzdök... :D
2013. febr. 19. 02:52
 15/23 anonim ***** válasza:

10. Van benne valamit amit mondott a barátnőd :)

(Levelező voltam)

2013. febr. 19. 02:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tagadom magam sem... :)
2013. febr. 19. 02:57
 17/23 anonim ***** válasza:
A nők szeretnek konkrétan is felnézni a pasijukra. Szerintem ennyi nem több. Szeretik ha magasabb, és nagyobb darabb mint ők. Hiszen a "kicsi" nem tudja őt megvédeni. Ez szerintem evolúciós berögződés.
2013. febr. 19. 05:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Általában igen. Ezért is rossz az alacsony 170 vagy az alatti srácoknak.
2013. febr. 19. 08:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Én nagyobb vagyok a páromnál de utálom ezt a szituációt, nem vehetek fel olyan ruhát és cipőt amit én akarok és már magában olyan kellemetlenek érzem magam néha, ő azt mondja őt nem zavarja, mondjuk nem nagy különbség 5 cm alat van 2-3 cm lehet.
2013. febr. 19. 09:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Én kicsit vagyok csak magasabb az átlagnál, nekem mindig is a magasabb pasik jöttek be, és kényelmetlenül érzem magam, ha egy nálam alacsonyabb próbálkozik. Viszont ismerek olyan nálam magasabb lányt, akinek elég alacsony pasija van.
2013. febr. 19. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!