Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165-170cm magas vagyok fiu es 21 eves, nagyon gaz ez a magassag lanyok?
Figyelt kérdés
mi a velemenyetek az ilyen magas pasikkal, vagy ez nem is annyira kicsi?2013. febr. 3. 19:14
1/23 anonim válasza:
Nem, a barátom is ott körül van.
2/23 anonim válasza:
szerintem az az 5 cm sem mindegy.. 170 vagy oder 165?
3/23 anonim válasza:
Ha 60 kg vagy nem annyira gáz. Ha viszont kövér is vagy nem csak törpe az már szar helyzet.
4/23 A kérdező kommentje:
57 kilo vok, amugy 167csm vok legutobbi meresnel
2013. febr. 3. 19:17
5/23 anonim válasza:
Igen, a barátom 170 körüli, és olyan 55-60 kg között van. :) Te is hasonló lehetsz.
6/23 anonim válasza:
Hozzáfűzném, sok 180-190 es kondis gyerek akart felszedni. De nekem valahogy nem jöttek be.
7/23 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Rengeteg hozzád való alacsony lány van.
8/23 A kérdező kommentje:
tudom hogy rengeteg hozzam illo lany van es nagyon aranyosak, csak a fiuk mostanaba eleg magasak es azert kerdeztem, hogy emiatt nem gaz? meg altalaban a lanyok a magas pasikra buknak
2013. febr. 3. 19:27
9/23 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy általában a magas pasikra buknak a csajok. Itt nagyon sok veled egymagas csajozós srácot ismerek. Lassan inkább már egyre függetlenebb lesz a magasságtól mindez.
10/23 anonim válasza:
Bármit is kamuznak itt néhányan, sajnos minden lánynak a magas srácok kellenek. 175 cm alatt csak akkor van esélyed, ha nagyon jóképű vagy, v tele vagy pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!