Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 165-170cm magas vagyok fiu es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

165-170cm magas vagyok fiu es 21 eves, nagyon gaz ez a magassag lanyok?

Figyelt kérdés
mi a velemenyetek az ilyen magas pasikkal, vagy ez nem is annyira kicsi?
2013. febr. 3. 19:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj én is ilyen törpe 170cm vagyok. A nők nagy része nagyon nem tisztel, nem is akar észrevenni, pedig nem szoktam bunkó módjára viselkedni velük, elvégre nem azért végeztem egyetemet. A magas hercegekre rögtön ugranak, legyen az akármilyen "csúnya" ha magas nyert ügye van. Nem véletlenül tehetted fel ezt a kérdést, mert téged is zavar a magasságod, ahogy engem. 25 évesen jöttem rá, hogy a nőknek nem számít az intelligencia, a humor,a kedvesség, csak a külső és ott is a testalkat, magasság és az arc. Ha ezek közül egyben sem vagy jó (mint pl. én) akkor nem lesz könnyű az életed. De ha valamelyik passzol akkor már több esélyed van, persze nem egy 185cm-es pasival szemben. Ők mindent visznek az életben (munkahelyi pozíciók, kapcsolatok stb.)
2013. febr. 4. 18:37
 22/23 anonim ***** válasza:
28%
Én azokkal szimpatizálok, akik vékonyak. Mindegy, milyen magas, vékony, helyes legyen és se hisztis, se bunkó. "Butuska" lehet, aranyos módon. Nyilván nem várom el tőle, hogy minden témában jártas legyen, amiben én. Egzisztenciálisan se kell úgy állnia, főleg, hogy hozzám hasonlóan legtöbbször vén f*szok állnak. Bocs.
2013. febr. 4. 18:49
 23/23 anonim ***** válasza:
29%
Különben egy halom kigyúrt, magas srácot lepattintottam kis csini vékonykáért, a kigyúrtság taszít engem, nem tehetek róla.
2013. febr. 4. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!