Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165-170cm magas vagyok fiu es 21 eves, nagyon gaz ez a magassag lanyok?
Figyelt kérdés
mi a velemenyetek az ilyen magas pasikkal, vagy ez nem is annyira kicsi?2013. febr. 3. 19:14
11/23 anonim válasza:
Akkor nem tudom, hogy csajozik a sok kis csini cukkerborsó fiú ismerősöm. :PP Mégpedig sokszor náluk magasabb, szép nőkkel.
12/23 anonim válasza:
Jó lenne egyébként Blackmore, ha nem úgy vigasztalnád magad, hogy a többi alacsony srácra is rávetíted a saját sikertelenséged. Elhiszem, hogy jobb érzés lenne az, hogy ha neked nem jön össze, biztos nekik se.
De ha van egy kis jóérzés benned, nem hiteted el ugyanazt a baromságot velük. :) Kösz.
13/23 anonim válasza:
160 magas lány vagyok, szóval nem para nálam ez a magasság.
14/23 anonim válasza:
Pont azért próbálom visszazökkenteni őket a valóságba, mert van bennem egy kis jó érzés, és nem akarom, h annyit csalódjanak, mint én. Inkább nektek nem kéne őket hamis reményekkel hitegetni.
15/23 anonim válasza:
De most mit tegyek blackmore? Dobjam ki a barátom talán, hogy neked legyen igazad?
16/23 anonim válasza:
Ne dobd ki, csak valld be, h magasabb / szívdöglesztően jóképű / gazdag / nincs is barátod, csak az egészet kitaláltad!
17/23 anonim válasza:
Még egy variáció: nem is szereted, csak kihasználod.
18/23 anonim válasza:
Nem magasabb, pénze sincs. Nekem több van. Helyesnek helyes. És azt hiszem, ő az első, akibe komolyan bele tudtam szeretni. Kb. ennyi a történet.
19/23 anonim válasza:
Na, akkor megvan a titok nyitja. Ha helyes se lenne, kapásból nemet mondtál volna neki.
20/23 anonim válasza:
Igen, ez elég alacsonynak számít férfiaknál. De ha valaki belédszeret, nem ez fog számítani. Én 180 cm vagyok (nő) és beleszerettem valakibe, aki 173 cm. És ilyennek imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!