Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy egyetemista a tanárával jön össze? Mindketten függetlenek, párkapcsolat/házasság nélkül. Hogyan érdemes ezt a helyzetet kezelni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 22:16
12/15 anonim válasza:
Nálunk pont van egy ilyen pár. Az oktató már nem tanítja a diákot, de még akkor ismerkedtek meg, amikor tanította. A facebookon is vannak fent közös képek. Korban egyébként nagyon közel vannak egymáshoz. Ahogy az előbb írta valaki, itt már a kutyát nem érdekli az ilyesmi, mindenki a maga dolgával van elfoglalva. A tanár gondolom azért kikéri a tanszék véleményét, de igazából itt már felnőttképzésről van szó. Ez csak addig gond, amíg tanítja. Addig azt gondolom ne járjanak.
13/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk arra én se gondoltam persze, hogy akár egy csók is elcsattanjon az egyetem területén:) Tehát ott totál visszafogottan. Még az is problémás, hogy a büfében leüljek mellé a szünetekben, valamiért azt se...pedig leültem már más tanárok mellé, amikor csak ott volt hely, vagy valamit akartam kérdezni:)
2013. febr. 18. 23:11
14/15 A kérdező kommentje:
Az életkor köztünk se túl nagy, 10 év körül van. Én kicsit később kezdtem az egyetemet, mert gimi után dolgoztam 3 évig, tehát nem 18 vagyok:)
2013. febr. 18. 23:13
15/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Igen, a csók szerintem is túlzás, az egyetem munkahely elsősorban. De leülni mellé ebédelni az teljesen rendben van. Gond tényleg csak addig lehet, amíg a tanít téged, mert akkor ha gyanúba kerülsz tényleg nem lehet kimagyaráznia magát az embernek, hogy márpedig nem jogtalanul jutott előre a tanár révén, ráadásul a tanár állása is veszélybe kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!