Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a szőrös fiúkról?
Én elég erőteljesen szőrzök. Mondjuk mellkasomon nem olyan durva, de pl a fanszörzetem valami brutális erdő, és csípő alatt a talpam az első amit nem borít szőr:D
hosszú a hajam, és most egy erős borosta (már-már szakáll) is van az arcomon
vannak pár csaj, aki szerint jobban áll a szakállka, van aki meg ellenzi (mondván úgy nézek ki mint Jézus:D)
Ti mit gondoltok erről?
F19
régebben nem jött be nekem se semmilyen jellegű szőrzet. Szerencsére az akkori barátom nem is volt túl szőrös fajta, borotválkozott és intim területen, hónalj is szőrtelenített, a mellkasán meg nem volt 3 szál.. Persze kezét lábát nem, az undiii :D
Aztán beleszerettem egy igazi férfiba, akinek jól áll a borosta (nem szakállas, bajszos, csak borostás néha) és a mellkasa is szexin férfias :) imádom :) amúgy igényes, szőrtelenít intim helyen, hónalj... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!