Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok a szőrös fiúkról?

Figyelt kérdés

Én elég erőteljesen szőrzök. Mondjuk mellkasomon nem olyan durva, de pl a fanszörzetem valami brutális erdő, és csípő alatt a talpam az első amit nem borít szőr:D

hosszú a hajam, és most egy erős borosta (már-már szakáll) is van az arcomon

vannak pár csaj, aki szerint jobban áll a szakállka, van aki meg ellenzi (mondván úgy nézek ki mint Jézus:D)

Ti mit gondoltok erről?

F19

2013. febr. 18. 21:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

nekem nincs ellenemre

23/L

2013. febr. 18. 21:51
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

jézusom! :D

csak viccelek... hátadon ne legyen, attól hányok, másutt lehet, csak ápolt legyen, a haj ne filces, zsíros, és ne legyél kövér, pohos

különben nem gáz

2013. febr. 18. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
Az arcszőrzettel nem vagyok kibékülve. Nekem ápolatlan hatást kelt.
2013. febr. 18. 21:55
 4/13 A kérdező kommentje:
fürdök minden nap, heti 2-3x hajat is mosok, szóval nem vagyok egy homeless kinézetű:D
2013. febr. 18. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindenki más. Nekem a hosszú haj és a szakáll nem jön be. A többi igen.
2013. febr. 18. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ápolt legyél. Mondjuk én a borostát pártolom, a szakállal nem vagyok kibékülve. Ja, és a fanszőrzetet se tűröm, de ez csak én vagyok. :)
2013. febr. 24. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
6os, lényegében azt mondtad, hogy "nembaj ha szőrös, csak ne legyen szőrös":D
2013. febr. 28. 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Hatos vagyok, és igen, a szőrös de mégse szőrös pasikat szeretem :D Azaz láb, kar legyen (!) szőrös, hónaljkutya elmegy, mellkas bizonyos mértékig igen vonzó tud lenni, viszont szakálla ne legyen, és intim részeken se túl esztétikus ha csubakka az ember. :D
2013. febr. 28. 18:15
 9/13 A kérdező kommentje:

hát pedig mint azt a kulcsszavakban is megadtam...:D

de értelek:)

2013. febr. 28. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be...
2013. jún. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!