Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez még valamit a barátnőm a volt párja iránt?
3 hónaposak vagyunk és most tudtam meg hogy egészen mult hét péntekig beszélt az exével, ugy hogy a facebokon letiltotta és én abban a hitben voltam h már nem beszél vele, mégis beszélt méghozzá egy rejtett emailcímről
azt mondja azért beszélt vele mert hiányoztak neki a régi kötetlen beszélgetések, amikor még barátok voltak az exével , meg hogy velem csak a problémákrol tud beszélni meg hogy sokszor hülyének érzi magát mellettem mert tul sok idegen szót használok, aztán megígérte h többet nem beszél vele, közösen töröltük le az emmailcímet és írtunk még egy levelet közösen az exének, hogy hagyjon minket békén stb.. aztán magát is bántotta, fojtogatta magát elég erősen és karmolta a karját és belevájta a mellébe is, hogy higgyek neki h nem fog beszélni már vele soha többet
5. válaszoló vagyok! Csak,hogy ellenpéldát írjak!
Lassan fél éve járok a barátommal,ebbe a félévbe az összes exem visszaakarta könyörögni magát! (Úgy 6 ) És mind a 6ot röhögve utasítottam el,mert a mostani barátomat szeretem! Az,hogy beszélgettem velük,mert normálisan ellehet velük beszélgetni nem jelent semmit. Az egyikkel pl. hajnali 1től 6ig beszélgettem mert nem tudtunk aludni,másnap oda is jött hozzám,még sem jelent semmit,mert a mostani páromat szeretem és ezt tisztába tartja mindenki,főleg én,mivel imádom és soha nem csalnám meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!