Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy lánnyal és nemsokára sor fog kerülni a szexre. Én még szűz vagyok de ő már tapasztalt ezen a téren. Elmondjam neki hogy még sosem csináltam vagy pedig majd pedig az első együttlét után valljam be?

Figyelt kérdés
mindketten 16 évesek vagyunk

2013. febr. 16. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki! Ha hosszú kapcsolat lesz belőle, akkor majd pár év múlva haragudni fog, hogy nem tudta előre. Tapasztalatból beszélek :).

21/L

2013. febr. 17. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze, nem kell síránkozni, hogy te még az vagy. Elmondod neki és kész. Ha nem tetszik neki, és lelép, akkor hadd menjen...
2013. febr. 18. 23:53
 13/16 anonim ***** válasza:
kérd meg, hogy tanítson. Nem szégyen. és ha elkezdesz bénázni, inkább gondolja hogy tapasztalatlan vagy, mint hogy balf@sz...
2013. febr. 19. 00:03
 14/16 anonim ***** válasza:
hanyadik partnere lennél, mennyire tapasztalt?
2013. febr. 19. 00:24
 15/16 Ez a nevem! ***** válasza:

A legjobb az ha őszinte vagy és elmondod neki.

Miért baj az ha valaki őszinte?

És egyáltalán baj ha valaki 16 évesen még szűz?

Ha tudnátok hogy mennyi nálatok akár 10-15 évvel idősebbek is vannak,akik szüzek még.....25-30 évesen!

Nem értem miért baj az,ha valaki szűz??? És azt sem értem hogy miért kell az ilyeneket lenézni,leminősíteni!?

Az egy hülye felfogás ha azt gondolja valaki, ha addig nem volt barátnője valakinek és még szűz,akkor az azért van mert hülye az a valaki,mert nem tud felszedni egy lányt!

Ez így nem igaz!!!

Miért?Ha valakinek csak 28 éves korában van először kapcsolata,nyílván nem azért mert nem akart előbb,hanem addig nem találta meg számára a megfelelő párt!

Ezért nem szabad elítélni senkit sem,mert nem tehetnek róla! Az ne legyen már baj,ha valaki szűz és nem is szégyellni való dolog! Szerintem.

2013. febr. 21. 11:31
 16/16 Ez a nevem! ***** válasza:

7-es és 8as!

7-es! jó nagy hülye lehetsz!Bocs hogy ezt mondom.Nem lekoptatni kellett volna,hanem bátorítani arra hogy legyen neki önbizalma és tanítani.Csak azért mert mindjárt nem mondta el hogy szűz?Miért olyan nagy baj ez!?Szerintem sokkal nagyobb baj lenne az ha valaki mással megcsalna!Nem értelek meg!

8-as! Neked is ezt mondom!Miért akkora baj az ha valaki nem meri megmondani hogy szűz!? Talán,mert sokan szégyenlik,ezért nem merik elmondani!

De ezért nem szabad megvetni senkit!!!

De ez nagyobb baj,mint ha megcsalna valakivel!? Könyörgöm!

Mostanság sajnos olyan világot élünk,ahol a legnagyobb probléma az,ha valaki szűz!

Szörnyű,hogy milyen elvárásaik vannak egyeseknek!

Ők a hülyék és nem a szüzek!

Vagy ti talán már nem szüzen jöttetek a világra,vagy mi a fene van????

Szánalmas!!!

2013. febr. 21. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!