Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, miért akarjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért akarjátok hogy izmosak legyetek?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszitek, hogy csak így tudtok barátnőt találni magatoknak, de nem értem ez mire jó. A legtöbb lánynak be sem jönnek az izmos pasik. Vagy ti csak a szexre hajtotok? És ne írjátok azt, hogy önbizalmat akartok ezzel növelni, mert azt mással is lehet.
2013. febr. 16. 11:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Szeritnem a gyúrósok egymásnak akarnak tetszeni. Mint a nők is. Köztudott, hogy sok nő nem a férfiak miatt öltözködik, hanem a csajok miatt. Hogy versenyezzen. Na ez van a kondisokkal is. Verseny!

Nagy kigyúrt emberek, akik 5 méter után szétizzadják a pólót és ettől kemények.

2013. febr. 16. 13:23
 32/43 Osynho ***** válasza:

Kérdező:

Nem siklottam át semmin. (Vagy szerinted min siklottam át?) Nem kell elmagyaráznod mit írtál, eddig is értettem. :) Nem mondtam, hogy neked volt ilyen palid egy szóval sem. Nem tudom ezt melyik mondatomból vetted ki.

Te a barátnőd tapasztalatai és a konditeremben látottak alapján általánosítasz. A sztereotípiák rabja vagy. Aki pedig elhiszi, hogy pár hét alatt meg lehet izmosodni, úgy, hogy egyébként egy konditeremben dolgozik, az azért vicces. Tudom, nem te, hanem a barátnőd dolgozik ott, te csak beszélgetsz vele. Ezt is olvastam korábban, de köszi, hogy leírtad még egyszer, az a biztos. :)

"Ott látok olyanokat, akik egy edzés után már úgy mennek ki, hogy "Na, most már lesz kit megdugnom" ..."

Ezt hogy kell elképzelni? Megy ki a srác jól bedurranva és ezt mondogatja? És ilyenből annyi van, hogy statisztikailag releváns következtetéseket vonsz le belőle?

Úgy érzem van egy kis feminista gondolkodásmódod, ami nem baj, csak akkor vállald fel és ne terelj! Hoztam fel példát hasonló dolgokra a női oldalról is, de efelett a teszavaiddal élve elsiklottál. Amikor pedi az egyik hozzászóló írta, hogy ő bizony egy lány miatt se lenne hajlandó edzeni, de jó felhúztad megad és egy kioktató hangú választ írtál rá, amiben minősítetted őt, anélkül, hogy issernéd. :/

"nem tiszteled a női nemet és csak beszólogatsz, te sem vagy különb ezektől az izomagyú hül.yéknél! Fogadom valami kis pisis tini vagy, hogy egy nőnek ilyet írsz."

Azért nem tiszteli a női nemet, mert nem edzene csak azért, mert ez az elvárás? Hány nőtől hallottam már, hogy akkor se fogyok le/megyek edzeni/sminkelek egy férfi miatt se... Nem is kell. Senki se mondta.

Hogy neked nem tetszenek az izmos faszik, azt elfogadja mindenki, ízlésről vitatkozni értelmetlen. Viszont te egy hatalmas általánosítást tettél negatív irányban.

2013. febr. 16. 13:43
 33/43 A kérdező kommentje:

Igen, csak én nem sértegettem senkit. Ez itt a különbség. És a modik törölték is a bejegyzését, pedig nem is jelentettem. Ha téged sértegetne valaki, kíváncsi lennék hogyan reagálnál. A többire meg már nem is válaszolok. Tudod, idiótákkal nem állok le veszekedni, mert ők rutinosabbak.

Apropó, köszönöm hogy minden egyes szavam kiforgattad.

A témát részemről itt lezártam. Van jobb dolgom is.

Sajnálom hogy ezen lovagolsz ennyire... :/ :D

2013. febr. 16. 13:48
 34/43 Osynho ***** válasza:
Kiforgattam? :O Mi a másik értelmezése, ami szerinted helyes?
2013. febr. 16. 13:51
 35/43 Osynho ***** válasza:

"nem tiszteled a női nemet és csak beszólogatsz, te sem vagy különb ezektől az izomagyú hül.yéknél! Fogadom valami kis pisis tini vagy, hogy egy nőnek ilyet írsz."

Ez nem sértő?

2013. febr. 16. 13:54
 36/43 anonim ***** válasza:
Kár erőlködnöd :)
2013. febr. 16. 14:05
 37/43 Osynho ***** válasza:
Pedig szeretek ilyen dolgokat megvitatni mindenféle sértődés és személyeskedés nélkül. :/ Nem akartam semmi rosszat csak kíváncsi vagyok.
2013. febr. 16. 14:07
 38/43 anonim ***** válasza:

"A kis beszólásodból lejött, hogy te nem is magadért edzel".

woooow látnok és pszichológus is vagy egyben, lenyűgözöl a hülyeségeddel megint!.:) Mert nem a nők kedvéért edzek már nem is tisztelem őket?:D

amúgy meg azért, mert téged átvert egy izmos csúnya bácsi, nem másokat kéne itt megszólni meg általánosítani.:)

2013. febr. 16. 15:13
 39/43 Osynho ***** válasza:
Nem őt, hanem a barátnőjét! Ne forgasd ki a szavait! :D
2013. febr. 16. 15:17
 40/43 anonim ***** válasza:
56%

[link]

ha ezt elolvasod megérted vmennyire, de igazán csak akkor értenéd meg ha te is elkezdenéd

2013. febr. 16. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!