Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, miért akarjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért akarjátok hogy izmosak legyetek?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszitek, hogy csak így tudtok barátnőt találni magatoknak, de nem értem ez mire jó. A legtöbb lánynak be sem jönnek az izmos pasik. Vagy ti csak a szexre hajtotok? És ne írjátok azt, hogy önbizalmat akartok ezzel növelni, mert azt mással is lehet.
2013. febr. 16. 11:48
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Én nem dobok fel magamra 10kiló sminket, szoliba se járok, stb... mégis tetszem a férfiaknak, és teljesen normálisan viselkedek, beszélek velük. De leírok egy példát. Kikezdett velem egy nálam 5 évvel fiatalabb srác, aki azt mondta, csak azért gyúr, hogy becsajozzon, minél több csajt kipróbáljon. Nem is akar magának barátnőt. És izmosan is depis stb...
2013. febr. 16. 12:00
 12/43 Osynho ***** válasza:
100%
Azért mert találkoztál egy defektessel, aki a világnak "gyúr", meg önértékelési gondjai vannak, még nem kell ezt kivetíteni az összes férfira. :) Tudnék példát mondani csajokra, akik meg hasonló okokból villantanak cickót pl.
2013. febr. 16. 12:04
 13/43 A kérdező kommentje:
Nem csak egy ilyennel találkoztam, éppen ezért tettem fel a kérdést. Konditeremben dolgozik a barátnőm, oda járok hozzá beszélgetni, és a fiatal fiúk ott "sajnálkoznak" nekünk.
2013. febr. 16. 12:05
 14/43 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem. Én így is ronda vagyok, úgy is. Szóval hiába gyúrnám ki magam, nem sok értelme lenne.
2013. febr. 16. 12:09
 15/43 Osynho ***** válasza:

Sajnos lelki beteg a legtöbb fiatal manapság. A lányok is! Én sem egy példát hozhatnék erre a szebbik nem képviselői közül...

Van ismerősöm, aki egyébként bomba jól néz ki, de neki az a rögeszméje, hogy lefogyjon egy óvodás kisfiú szintjére. Felszedett kb 4-5 kiló, atom jó popsija lett, mellei is szépen kikerekedtek. Csak pozitív visszajelzéseket kapott, az össze fiú ismerősöm megjegyezte neki is és pl nekem is, h láttad milyen jól néz ki? Erre a csaj olyan depressziós, hogy sokszor nem megy emberek közé, mert hogy ő DAGADT!

És nem egy, illetve ehhez hasonló testképzavaros hölgyet ismerek.

2013. febr. 16. 12:13
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
én nem sajnálnám, ha a sok önbizalomhiányos giliszta nem foglalná a helyet a teremben :/ úgyis csak pofázni járnak le.
2013. febr. 16. 12:14
 17/43 anonim ***** válasza:

"Csak pozitív visszajelzéseket kapott, az össze fiú ismerősöm megjegyezte neki is és pl nekem is, h láttad milyen jól néz ki? Erre a csaj olyan depressziós, hogy sokszor nem megy emberek közé, mert hogy ő DAGADT!"

Ezt egyébként hogy csinálják?! Én férfiként eddigi életemben talán 5-6 bókot kaptam nőktől, de akkor egész nap happy voltam, olyan fantasztikus érzés volt!! Sok nő meg, ha egész nap előtte csúsznának a földön, még az is kevés lenne nekik! Fene se érti őket.

2013. febr. 16. 12:20
 18/43 A kérdező kommentje:
18, nem érted még mindig a dolgot, de örülnék, ha nem írkálnál ilyen ledegradálóan. Én is írhatnék a te kommentedre olyat, hogy pl. nem tiszteled a női nemet és csak beszólogatsz, te sem vagy különb ezektől az izomagyú hül.yéknél! Fogadom valami kis pisis tini vagy, hogy egy nőnek ilyet írsz. A kis beszólásodból lejött, hogy te nem is magadért edzel.
2013. febr. 16. 12:21
 19/43 anonim ***** válasza:
Én pont hogy nem a lányok miatt járok gyúrni. Focizom és eléggé vékony testalkatú vagyok és kevés izomzattal rendelkez(t)em, ezért a nagy benga állatok könnyedén odébbtettek. Most hogy gyarapodott az izomzatom sokkal már esélyesként indulok a test-test elleni küzdelemben. Szóval én a sport miatt kezdtem el edzeni és nem azért, hogy majd valamelyik csajnak bevágjam a lompost.
2013. febr. 16. 12:23
 20/43 anonim ***** válasza:
Legtöbb nőnek nem jönnek be az izmos pasik? Na jól van,értelem... Ne legyen kigyúrt izomagyú,de azért egy ropi sem (ellenkezője meg pláne)...Ha valaki ad magára,nem csak a nők miatt lehet! ;)
2013. febr. 16. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!