Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért akarjátok hogy izmosak legyetek?
21/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti milyen álomvilágban éltek, de az én baráti körömben senkinek sincs izmos pasija. Akinek volt, az a pasi agyilag 0 volt. Inkább az átlagos, vicces, odaadó, nem bunkó stílusú srácok jönnek be nekünk komoly kapcsolatra!!! Amúgy jó tudni mennyi kigyúrt pasi jár fel a gyík-ra... :D :D
Kérdező:
Tehát attól, hogy az ismerősi körödben nincs senkinek izmos pasija, ez már hátrányt jelent a lányoknál. Sőt, aki izmos az buta is egyszerre. És persze odaadó, vicces, stb se lehet, mert ezek a tulajdonságok tönkremennek, ahogy megfog egy súlyzót. :D Jó ezekkel tisztában lenni. :)
2013. febr. 16. 12:43
23/43 A kérdező kommentje:
24/43 A kérdező kommentje:
Olyanokról akik pár hétig edzenek, és utána csajoznak tök béna szöveggel szexért... Mert azt hiszik, hogy minden nő bedől nekik...
Inkább az átlagos, vicces, odaadó, nem bunkó stílusú srácok jönnek be nekünk komoly kapcsolatra!!!
Akkor viszont ebből adódik a téma másik oldala: Amikor meg olyanotok van, akkor meg egy kigyúrttal dugatjátok meg magatokat. Azért az sem egy jó érzés valakinek, hogy neki sokáig kell talpalnia, küzdenie, a másik meg azonnal megkapja. Tudom, hogy a párkapcsolat sokkal többről szól, mint a szex, de azt ne mondja nekem senki, hogy nem frusztráló az, ha te sokkal nehezebben kapsz meg valamit, mint a másik, mert azt sugallja, hogy sokkal kevésbé vagy vonzó, mint ő. És azt is, hogy nem azért jár veled, mert te vagy a jobb, hanem azért, mert melletted nem kell attól félnie, hogy elveszi egy másik csaj.
2013. febr. 16. 12:54
26/43 A kérdező kommentje:
Nem dugatom magam agyon magam izmos srácokkal, nem jönnek be és kész, nem mindenki ri.banc. Csak a mai világban egyre növekvő tendencia, hogy jajj, csak az izmos pasiknak lehet csajuk, hát nem. Az meg ha a pasim elgyengül egy másik nő láttán, hát tessék menjen és legyen vele. Én nem küzdök olyanért, aki menthetetlen és azonnal beadja mindenféle csajnak a derekát, far.kát. Azok meg is érdemlik egymást, meg az olyan nem is szeret, miért legyek olyannal?
Kérdező:
Pedig a kommented pontosan ezt sugallja! Mármint mi álomvilágban élünk, ha azt gondoljuk, hogy jó faszi az, aki izmos. Aztán ak övetkező mondatban kifejted, hogy aki izmos volt , az buta is volt. A következőben, pedig az inkább szóval kifejezed, hogy ellentétben az izmosakkal, nektek a vicces, odaadó, stb faszik jönnek be.
A másik kommentedben meg azt írod, ez azoknak szól, akik csak pár hétig edzenek, hogy csajt fogjanak. Namost, ők nem izmosak. :D Szóval akkor döntsd el, hogy mit állítasz. :)
2013. febr. 16. 13:06
mert a tükörbe nézve jobban esik izmokat látni,mint egy horpadt mellet kiálló csontokkal. aztán ha izmos vagy, könnyebb jól öltözni is, jobban állnak a ruhák. én első sorban magam miatt sportolok,így érzem magam jól a bőrömben.
2013. febr. 16. 13:08
29/43 A kérdező kommentje:
Látom gyorsan átsiklottál mindenen. Az nem én voltam, hanem a baráti társaságunkban egy lány, aki össze jött egy ilyennel, viszont az a srác az elején azt mutatta mennyire értelmes és van esze. Nos, ő volt az, aki azt mesélte, csak pár hétig edz, és a barátnőm szemei is kikerekedtek. Később vettük észre, hogy közel sem annyira olyan. Főleg hogy már mindenkivel kikezdett. És gondolom azt sem olvastad, hogy a konditerembe a barátnőmhöz járok beszélgetni, és ott rinyálnak ezek a "kisfiúk" nekünk, mi pedig elhajtjuk őket. Ott látok olyanokat, akik egy edzés után már úgy mennek ki, hogy "Na, most már lesz kit megdugnom" ...
Mert én is béjvaccs akarok lenni,és minnél több barbit meghúzni! Xddddd
2013. febr. 16. 13:22
Kapcsolódó kérdések: