Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, miért akarjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért akarjátok hogy izmosak legyetek?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszitek, hogy csak így tudtok barátnőt találni magatoknak, de nem értem ez mire jó. A legtöbb lánynak be sem jönnek az izmos pasik. Vagy ti csak a szexre hajtotok? És ne írjátok azt, hogy önbizalmat akartok ezzel növelni, mert azt mással is lehet.
2013. febr. 16. 11:48
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Nem a vékony pasikra értettem.
2013. febr. 16. 11:49
 2/43 anonim ***** válasza:

én nem akarok izomagy lenni jó az hogy vékony vagyok de nem nádszál :)

kérdező azért mert már csak akkor tudsz barátnőt szerezni

17/F

2013. febr. 16. 11:49
 3/43 Osynho ***** válasza:
77%
Arra nem is gondolsz, hogy nem mindent a női nem meghódításáért teszünk? :)
2013. febr. 16. 11:52
 4/43 anonim ***** válasza:
93%
Tudod van a pasik között is akinek nem tetszik a sajt teste, és jobban tudna azonosulni egy izmosabb testtel. Na ezért gyúrunk vazze... Nem a ti kedvetekért, ez általános tévhit... XD Persze van aki azért, de a többség csak saját magának akar tetszeni, veletek ellentétben, mert ti nekünk akartok tetszeni. (legalábbis a többség). No lehet hurrogni... :D
 5/43 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:

"Az önfejlesztés önkielégítés" :)

Egyébként, hülyeség, hogy csak a kigyúrt pasik tudnak becsajozni. Én azokat tisztelem akik önmaguk miatt fejlesztik magukat és nem azért, hogy több nőnek tetszenek.

6/43 anonim válasza:
Ugyan az a motiváció, amiért a lányok összevissza vegyszerezik az arcbőrüket.
 7/43 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan.

Nekünk sem jönnek be a vékony, sportos alkatú lányok, hanem a molett, túlsúlyos lusták.

Csak a szexre hajtunk.

Szerinted mégis mért fizetünk havi bérletet és hónapokon keresztül szenvedünk az izmos testért? Elárulom... csak poénból :)

2013. febr. 16. 11:53
 8/43 anonim ***** válasza:

Én gyúrtam valamikor, de csak és kizárólag sportos, szálkás alkatig. Azt tapasztaltam, hogy ez bejött a lányoknak.

A nagy izomagyú, felfújt, ilyen-olyan szerekkel az más tészta.

2013. febr. 16. 11:54
 9/43 Diavolino44 ***** válasza:

Nah kérlek! Erre kíváncsi lennék, mi az amivel még ennyi önbizalmat lehet összeszedni?

Persze, ha apuci-anyuci pénzes akkor nincs ilyen gond...

Ez egy életforma, ha nem kezdtem el volna több mint 10 éve még mindig itt sírnék,hogy 27 évesen szűz vagyok.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2013. febr. 16. 11:56
 10/43 anonim ***** válasza:
Már rossz ha valaki csakis azért edz, hogy kifelé villantson, hogy ő milyen király.... ez egy sport, egy életforma, a test és a lélek egyensúlyba hozásának egyik legjobb módja, csak sajnos a konditerembe járók nagy része rosszul értelmezi, és nem a megfelelő célból végzi.
2013. febr. 16. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!