Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám fel és szedhetném fel az expasim utánzatát?
Figyelt kérdés
Már mindent megtettem hogy elfelejtsem, de egy reménytelen nyomorék vagyok és 5 év alatt sem sikerült.
Le se kakkantott, csak lelki szemetesnek voltam jó, de amúgy meg jófej volt és nem lett volna sz@r, ha szeretett volna.
Szóval most eldöntöttem, hogyha már akárkivel kezdtem eddig senkivel nem működött, mert azt akarom hogy úgy nézzen ki meg olyan humora legyen mint neki, akkor egy másolat-pasit keresek.
Nem kell nagy szépségre gondolni, hasonlít Mr. Bean-re, és olyasmi fintorokat vág, ezt imádom benne :D
Szerintetek, mit tehetnék hogy találjak valami ilyen srácot?
2013. febr. 16. 01:54
11/13 A kérdező kommentje:
és nem koslatok, kisszívem, nem zaklatom az egyéni nyűgjeimmel, úgyhogy ezt a sértést, nem is vettem magamra :)
2013. febr. 16. 18:22
12/13 anonim válasza:
Fú, te tényleg esettanulmány vagy, így kiakadni valamin, atyaég:O Képzeld, pszichológushoz nem a "retardáltak" járnak, hanem azok az emberek, akik lelki problémákkal küzdenek és te is közéjük tartozol, ha 5 éve képtelen vagy lepörögni egy fickóról.
13/13 A kérdező kommentje:
te is, mert még mindig nem fogod fel hogy akárhogy magyarázod ezt nekem, nem kérek belőle.
amúgy hol akadtam ki? :D megmutatod? mert én úgy láttam, inkább Te vagy kiakadva
2013. febr. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!