Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom most lesz 19 éves, tavaly májustól nem jár iskolába, nem dolgozik.8 általánosa van. Hogyan szedhetném rá, hogy menjen már valahova?
16-23 éves koromig csak kínlódtam,mostanában már egyre érettebben kezelem hogy igába van hajtva az emberi mivoltom.
Kitartás,idő kérdése a javulás.Másfél éve van munkám
(Egy 25 éves fejős tehén...)
8 általánossal is lehet munkát találni. Ahogy már előttem is írták, pl nagyáruházakban árufeltöltő, raktáros. Van ahol a pénztárba is felvesznek 8 általánossal, ha tud számolni normálisan. Ezen kívül ott van természetesen a gyári munka, nagyon sok helyre elég a 8 általános, a gyárakba általában kell is a munkaerő. Lehet pl. takarító is.
Vannak ingyenes tanfolyamok is, körül kell nézni.
Nem lúzer.. jó?.. ilyen választ nem kérek. nem fog verni, és nem fog inni.. azért esze még van!!!!
Hát ő ilyen tanfolyamra akart menni. nehézgépkezelő és targoncára. De szerintem szeptembertől beíratom pécsre valamelyik suliba. Még ösztöndíjat is kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!